HACILAR´DA

HACILAR´DA

AFRİN ZAFERİ İÇİN ŞÜKÜR DUASI

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye´nin Afrin bölgesinde teröristleri etkisiz hale getirmek üzere sürdürülen "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanmasından dolayı, Hacılar İlçesi´nde şükür duası  gerçekleştirildi?

Hacılar Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen ve Kaymakam Haluk Sezen, Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Metin Karataşlı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç,  Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Daire Müdürleri ile vatandaşların katıldığı dua öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Doğan Ekici, ?Kahraman Ordumuz, Mehmetçiğimiz biliyorsunuz dün sabah 08:30 itibari ile Afrin´e girdi. Bölge tamamen kuşatıldı. Şimdiye kadar 46 şehidimiz var. 250´ye yakın yaralımız ve gazimiz var. Ben hem Afrin´de ki hem Güney Doğudaki, Türkiye´de görev yapan bütün güvenlik güçlerimize, askerimize, polisimize, şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu arada da Afrin´de 3 bin 603 adet terörist etkisiz hale getirildi. İnşallah bundan sonraki hedefte Munbiç olarak planlanıyor. Allah ülkemizi, vatanımızı korusun. Vatan bölünmez, bayrak inmez, ezan susmaz diyorum.? ifadelerini kullandı.

Kaymakam Haluk Sezen´de yaptığı konuşmada ?Dün sabah 08:30 itibari ile Afrin´eTürk bayrağı dikilmiştir. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Bu harekâtımızla beraber sözde Kürt devletinin oluşturulması, kurulması planları çökmüştür. Bunu çökerten de başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Cumhuriyetin Ordusu Türk Silahlı Kuvvetleridir. Türkiye, sınırlarını güven altına almıştır. Bir Kürt devleti oluşumu engellenmiştir. Mayısa kadar olabilecek süreç iki ay öncesinden tamamlanmış ve 3 bin 600 tane leş toprağa gömülmüştür. Bundan sonra inşallah sıra Münbiç´tedir.? değerlendirmesinde bulundu?

Kaymakam Haluk Sezen´in konuşmasının ardından İmam Hatip Tahir Kiraz tarafından, Zeytin Dalı Harekâtı´nın zaferle sonuçlanması nedeniyle şükür duası edildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"