HACILAR’A 62 BİN METRE İMAR YOLU AÇILDI

HACILAR’A 62 BİN METRE İMAR YOLU AÇILDI

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, 2021 yılında 62 bin 623 metre imar yolu açtıklarını duyurdu.

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla alakalı yaptığı açıklamada yapılan her işin Hacılar ilçe halkına daha iyi hizmet verebilmek adına yapıldığını kaydetti.

Başkan Özdoğan, İlçede bulunan gerek yol yapım çalışmaları gerekse üst yapı çalışmalarıyla ilçe halkına daha iyi hizmet verebilmek için 2021 yılını dolu dolu geçirdiklerini belirterek şöyle konuştu; “2021 yılında İlçemiz genelinde toplamda 8 Bin 309 metre uzunluk ve 62 Bin 623 metrekare alana sahip imar yolu, imar planına göre açılmıştır. Amacımız her zaman vatandaşlarımızın daha konforlu ve güzel alanlarda yaşayabilmesi. Bunun içinde bütün gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz” Başkan Özdoğan ayrıca 2021 yılı içerisinde ilçemizde bozulan yollar için 3000 ton ve mevcutta asfalt kaplaması bulunan yolların tamiratında 2560 ton asfalt yama olmak üzere toplamda 5560 ton asfalt malzemesi kullanıldığını belirtti. Yine Fen İşleri Müdürlüğü’nce toplamda 134 Bin 711 metrekare alana sahip kilitli parke yol imalatı yapıldığını hatırlatan Özdoğan, “2021 yılı içerisinde yeni açılan imar yollarının düzenlenmesinde asfalt imalatı yapılacak yolların temellerinin hazırlanmasında ve mevcut stabilize olarak faaliyet gösteren yolların bakamında da toplamda 15.300 ton temel malzeme kullanımı yapıldı” değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Özdoğan sözlerini noktalarken yapılan her işin Hacılar ilçesine ve halkına yakıştığını belirterek çalışmaların 2022 yılında da hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ