HACILAR SANAYİ SİTESİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

HACILAR SANAYİ SİTESİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

?ÜÇ DÖNEMLİK İKTİDARIMIZ KALKINMAYA ÖRNEKTİR?

   Hacılar Sanayi Sitesi açılışı ve ?Kültür´ün Enerjisi Güneş´ten Projesi ? Tanıtım Programı Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki´nin de iştirak ettiği törenle gerçekleştirildi? Törende konuşan Özhaseki ?Ak Parti´nin üç dönemlik iktidarı kalkınmaya bir örnektir? değerlendirmesinde bulundu?
Hacılar Kültür merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı ve milletvekili adayı Taner Yıldız, Ak Parti milletvekili adayları Avşar Aslan, Kadircan Gökalp, Hacılar Belediye başkanı Doğan Ekici, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve davetliler iştirak etti.
Programın açılışında konuşan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, tüm şehitlere baş sağlığı dileyerek başladı sözlerinin devamında ?Belediyemizin karşısında bulunan sanayi sitemizin hoş bir görüntüsü yoktu. Bu görüntüyü yok edip yerine Akyazı Mahallesine yaklaşık 1 milyon 100 bin TL´ye mal olan ve içerisinde 18 adet iş yeri bulunan sanayi sitemizi tamamladık. Yaptığımız bu çalışma sayesinde esnafımız daha modern ve temiz bir ortamda hizmetlerini sürdürecektir. Bu bölge de 7 dönümlük bir alanda proje çalışması yapacağız inşallah. Hacılar´lı hemşerilerimizin isteğine göre çalışma yapacağız. Diğer yandan belediyemiz proje ekibi tarafından Oran´a sunulan ve yaklaşık 240 bin TL´ye mal olacak ?kültürün enerjisi Güneş´den? isimli projemiz kabul edildi, proje kapsamında bütçenin %75´i Oran tarafından kalan kısmı ise belediyemiz tarafından karşılanacaktır. Kültür merkezi çatısına uygulanacak olan 216 güneş paneli ile yıllık 71800 kilovat(KW) elektrik enerjisi elde edeceğiz. Kurulacak olan güneş panelleri sayesinde üretilecek elektrik enerjisi ile bütün Hacılar belediyemizin ihtiyacını karşılayacağız. ? değerlendirmesinde bulundu?
Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız´da konuşmasın da ?Türkiye´deki birliğin ve beraberliğin engellenmesi yönünde geçtiğimiz hafta sonunda bir terör saldırısı olmuştu ve Pkk´nın ve Deaş´ın bir kısım güçlerle beraber gerçekleştirilen bu saldırının aslında birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğini bilmiyorlardı. Hangi anlayışla olursak hangi partiden olursak olalım 1 Kasım seçimlerinden öncesindeki partiler arası rekabetin birliğimizin ve beraberliğimizin daha ötesinde olduğunu bilmemiz lazım. Türkiye bir çok zor zamanları güçlü bir şekilde atlattı bu zor zamanı da inşallah güçlü bir şekilde atlatacağız.
Hacılar Belediye başkanımızın şahsında ekibini ve kendisini tebrik ediyorum bir çok konudan bahsettiler iğliyle izledik, içinde böyle bir kültür merkezinin güneş panelleriyle birlikte aydınlanacak olmasından tutun ki, sanayi tesisimize varıncaya kadar. Kayseri´nin bütün hayırlı işlerinde öncülük yapan hayırseverlerimizi tebrik ediyorum. ?? yorumunda bulundu?
Ak parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki´de Hacılar Belediyesi´nde güzel gelişmeler olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti... ? Hacılar´ımız gittikçe güzelleşiyor ve gelişiyor, bütün temennim bütün ilçelerimizin hacılar gibi olması, eğer Türkiye de bütün ilçelerimizi Hacılar gibi olursa hiçbir sorun kalmaz. Aldığım bilgiye göre Hacılar´ımızda 1250 kadar öğrenciye ayda 250 TL burs veriliyor, bundan çok mutlu olduk. Rabbim sonuna kadar bu hayırları devam ettirsin. Doğrusu Kayseri´de de Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ellerinden geleni yapıyorlar.
Büyümenin olmazsa olmaz iki yolu var aslında bir tek formülü var istikrardır. ama onu şu anda iki ayağı gözüküyor birisi ekonomik büyüme, diğeri ise güven. Ekonomik büyümeyi sağlayacak olan güçlü iktidarlar Türkiye de ne zaman güçlü iktidarlar olmuş hızla büyümüş, ne zamanki koalisyonlar olmuş o zaman da kargaşalar başlamış, kavgalar bitmek bilmemiş. ?Ak partinin üç dönemlik iktidarı kalkınmaya bir örnektir? dedi. Özhaseki, Türkiye zaten kendi elindeki iç sermayesiyle kendi kendine yetmiyor, büyümesine yetmiyor, bu büyüme hızına yetmediği gibi yurt dışında da para alması lazım sermaye girdisi lazım eğer bir yerde istikrar yoksa yatırım yapmayız o halde bir an önce güçlü bir hükümetin kurulup mutlaka istikrarın sağlanması ve önümüzdeki döneme doğruda hızla bakmamız lazım dedi. ?
Konuşmaların ardından yaklaşık 240 bin TL´ye mal olan Hacılar Sanayi Sitesi Açılış Töreni ve Kültür´ün Enerjisi Güneş´ten Projesi hizmete açıldı.
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor