HACILAR BELEDİYESİ,

HACILAR BELEDİYESİ,

TOPLANAN VERGİLERLE ÇEVRE YATIRIMI

Hacılar Belediyesi tarafından katı atıklarının daha ekonomik bir şekilde naklini sağlayacak ve Hacılar´ın daha temiz bir ilçe olmasına destek olacak Katı Atık Transfer İstasyonu´nda kullanılmak üzere çekici ve semi-treyler satın alındı.

İlçenin daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirilmesi amacıyla yapımı gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 milyon liraya mal olan Katı Atık Transfer İstasyonunda kullanılmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´nın desteği ile alınan çekici ve semitreyler, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen törenle teslim alındı.

Araç filosunun daha da büyüdüğüne ve güçlendiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Doğan Ekici, göreve geldikleri ilk günden itibaren ilçeye ve vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ifade etti. Başkan Ekici, sözlerini şöyle sürdürdü;

?Gerek Belediyemiz öz kaynakları, gerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın ve hayırsever iş adamlarımızın destekleri ve toplanan vergilerle araç parkurumuza daha önceden 2 adet kış tertibatlı damperli kamyon, 1 adet çöp toplama aracı, 2 adet cenaze yıkama ve taşıma aracı, 1 adet beko loader iş makinası, 2 adet silindir satın almıştık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın destekleri ile şuanda yapımı devam eden ve yaklaşık bir milyon liraya mal olan Katı Atık Transfer İstasyonu bünyesinde kullanılmak üzere çekici ve semitreyleri hizmete sunuyoruz. Yaz aylarında ilçe nüfusumuz yaklaşık üç katına çıkıyor. Atıkların zamanında alınması ve temiz bir Hacılar için alımı gerçekleştirilen araçlarımızın ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim.?

Katı Atık Transfer İstasyonu´nda kullanılmak üzere satın alınan çekici ve semi-treyler, Başkan Ekici´nin konuşmasının ardından yapılan, dua ve kurban kesimi ile hizmete alındı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ