HACILAR BELEDİYE MECLİSİ

HACILAR BELEDİYE MECLİSİ

DARBE GİRİŞİMİNİ KINADI

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Ağustos Ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunduğu toplantıda, Fetö darbe girişimi kınandı.
Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen Ağustos ayı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici başkanlık etti. Şehitlerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan toplantıda, 15 Temmuz gecesi yapılmak istenen darbe girişimine karşı ortak kınama bildirisi okundu. Bildiride Başkan Ekici şu sözlere yer verdi;
?Biliyorsunuz 15 Temmuz Cuma gecesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından ülkemize, vatanımıza ve milletimize karşı darbe girişiminde bulunuldu. Ama önce Allah´ın inayeti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın dik durması ve milletimizin sokağa çıkarak ülkeyi sahiplenmesi ile çok şükür darbe girişimi engellenmiş oldu. Rabbim bu terör örgütünü Kahhar ismiyle kahretsin. Rabbim bu hainlere bir daha fırsat vermesin. Birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın.?
Gündemin ilk maddesinde yer alan Hacılar Meydan Parkı´nın isminin, 15 Temmuz Şehitler Parkı olarak değiştirilmesine oybirliği ile kabul edildi.
İkinci maddede yer alan Konut Dışı Çalışma alanındaki işyerlerinin su aboneliğinin meclisten yetki talebi konusu görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.
Gündemin son maddesinde yer alan 2016 yılı 2464 sayılı Belediye Gelirleri kanunu ve 5393 sayılı Belediye kanununun 18. Maddesinin f bendi gereğince gelir tarife cetvelinin düzenlenmesi amacıyla Plan Bütçe Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi.
Toplantının sonunda Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti