HACILAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÖZDOĞAN

HACILAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÖZDOĞAN

KAY ?GRUP ?A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU?

Hacılar Belediye Başkan Vekili ve Cumhur İttifakı Hacılar Belediye Başkan adayı Bilal Özdoğan medya grubumuza nezaket ziyaretinde bulunarak projelerini anlatıp, seçim sürecinde destek talep etti? Özdoğan ?Gönül Belediyeciliği esası üzerinden, inşallah gönüllere hitap etmeye çalışıyoruz? değerlendirmesinde bulundu?

Hacılar Belediye Başkan Vekili ve Cumhur İttifakı Hacılar Belediye Başkan adayı Bilal Özdoğan medya grubumuza nezaket ziyaret etti? Kay- Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya tarafından karşılanıp ağırlanan Başkan Vekili ÖZDOĞAN haber merkezimize yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti ? 31 Mart´ta gerçekleştirilecek olan ?Mahalli İdareler Seçimlerinin öncelikle ülkemize, ilimize ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. . Bilindiği üzere Hacılar Belediye Başkanlığı Cumhur İttifakı adayı olarak bizler aday olarak gösterildi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan talebi üzerine bu seçimlerde mütevazi samimiyet gayret üzerinde gidiyoruz. Gönül belediyeciliği esas, inşallah gönüllere hitap etmeye çalışıyoruz. Bu vesile ile ilçemize daha çok ne yapabiliriz onun derdi, onun kaygısındayız. İlçemizde halkımız ile birlikte ilçemizi yönetme felsefesi üzerinde çalışmalar yapacağız. En büyük projelerimiz Doğan Başkanı´mın döneminde başlatılmış olan ve devam ettiğimiz anahtar teslim törenimiz 200 dairelik kentsel dönüşüm projemizdir. İnşallah 900 daire ilave çalışmaları devam edecek, iş yerlerimiz söz konusu? Bunlar ile ilgili ciddi çalışmalarımız inşaat aşamasına getirip anahtar teslimlerini sağlamaya çalışacağız. En büyük gayretimiz en büyük temennimiz de o olacak.. Vatandaşlarımıza dün olduğu gibi bugünde bir olduğumuzu bildiriyorum.?

Medya Grubumuzu ziyaret eden bir diğer isimde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Fatih Tanrıverdi ve ekip arkadaşları oldu? Kısa süre önce Anfer Yılmaz´ın yerine başkanlık koltuğuna oturan Tanrıverdi çalışmalar hakkında bilgi verip destek talep ederek şunları kaydetti? ?Oda olarak 1540 üyemiz var . 1540 üyemize ilave 400 stajyer olarak devam eden meslektaşımız var. 400´e yakında stajyer başlatma sınavlarımız var. 2400 kişilik bir camiayız burada oda başkanlığı dönemimiz 5 ay gibi bir süre oldu. Kısa bir sürede faaliyet gösterdik, güzel bir hizmet binamız var. anlamda staja başlatma kurslarını revize ettik ciddi bir talep gördük. 45 kişi ile staja başlatma kursunu veriyoruz şuanda staj bitirme kursunu yine 43 kişi ile tamamladık. 2. Kursumuzu açtık orada da ciddi bir talep var. Konkordato eğitimleri verdik şuanda yönetmelik yayımlanmadı ama çalışmalarına devam ediyoruz. Yeniden o konuda eğitim vermeye devam edeceğiz. Bilirkişi eğitimleri verdik. Odamızda son olarak KOBİ Danışmanlığı gibi eğitim verdik ki bilinmeyen bir durum. 35 civarı arkadaşımız da bu konuda vakıf oldu kazanan arkadaşlar da tebrik ediyorum. Uzlaştırıcılık ile ilgili bizim meslektaşlarımız başarılı uzlaştırıcılıkta özellikle adliyede ki savcılarımız ile görüştüğümüz de mali müşavirlere özellikle teşekkür ediyor. Bu konuda gerçekten öz veri ile çalışıyoruz. Ben özellikle mesleğe yeni başlayan arkadaşlara uzlaştırıcılığı tavsiye ediyorum. Bizde oda arkadaşlarımıza konut yaptırmayı düşünüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Melikgazi ve Kocasinan Belediye başkanlarımız ile görüştük. Toki idaresi ile görüştük, milli emlak ile görüştük? Arsa çalışmalarını başlattık tüm belediye başkanlarımıza buradan teşekkür ediyorum. Bizlere elinden gelen yardımları gösteriyorlar gösterecekler inşallah? Üyelerimize toki den bir ev sahibi yapabilirsek bir kooperatif kurup iş yeri anlamında da üyelere faydalı olmak istiyoruz.?



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da