'Hacı bayram sanık ve evlatları camii ibadete açıldı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi, Erciyes Üniversitesi, Kayseri İl Müftülüğü ve Hayırsever işbirliği ile Erciyes Üniversitesi yerleşkesi içine yapılan Hacı Bayram Sanık ve Evlatları Cami’ törenle ibadete açıldı.

Erciyes Üniversitesi yerleşkesi içine yapılan Hacı Bayram Sanık ve Evlatları Cami’nin açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekileri   Taner Yıldız, İsmail Emrah Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa,Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ülke, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.       

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Melikgazi Belediyesi olarak koştur koştur hizmet yaptıklarını vurgulayan Başkan Dr. Palancıoğlu şu bilgileri paylaştı  “Ramazan’ın son günlerinde güzel bir hayra imza attık. 16 sene hizmet verdiğim ERÜ’ye ikinci camiyi açmak nasip oldu. Rabbim hayırseverlerimizden razı olsun. Onlara çok teşekkür ederim. İhtiyaçları tespit edip ona göre yatırım yapıyoruz. Melikgazi olarak ilçemizin farklı mahallelerinde 14 okul, 7 sağlık ocağı, 5 adet sosyal tesis, 5 Kuran Kursu ve 10 cami yapıyoruz. Yatırımlarımız saymakla bitmez. Birliktelik içinde ve güzel imkânlarla başarılı hizmetler veriyoruz. El birliği ile güzel bir hayır eserini ortaya çıkardık. Hacı Bayram Sanık ve Evlatları Camimiz ERÜ’ye ve Kayseri’mize hayırlı olsun.”                                                             

Üniversiteye ikinci bir caminin yapıldığını hatırlatan  ERÜ Rektörü Prof. Dr. Çalış’da sözlerini şöyle sürdürdü “Erciyes Üniversitemiz Türkiye’de 3. Olan dünyada ilk 100’e giren bir üniversite. İçinde bir cami vardı ama yetmiyordu. Büyük bir ihtiyacı gidermiş olacak. Emeği geçenlere ve hayırseverlerimize çok teşekkür ederim.”

Açılış törenin onur konuğu  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili  Mehmet Özhaseki ise “Rabbim cemaatini bol eylesin temennisinde bulundu. Rabbim Sanık ailesinin kazançlarını bereketli hayırlarını kabul etsin. Emeği geçenlerden de Allah razı olsun. Bu camimizin insanlığa hizmet etmesini, hayırlı ibadetlere vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Rabb'im cemaatini bol eylesin.”



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”