HABER ALINAMIYOR

HABER ALINAMIYOR

SARRAF KALFASINDAN 5 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR ÇOCUKLARINI ÖPTÜ, ORTADAN KAYBOLDU 5 GÜNDÜR KAYIP OLAN AHMET YÖRE'NİN AİLESİ, HAYATINDAN ENDİŞE EDİYOR Kayseri'de sarraf kalfası olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Ahmet Yöre'den 5 gündür ha

Oğlunun içine kapanık biri olduğunu söyleyen baba İbrahim Yöre, "Geçtiğimiz hafta içinde ustasının anlattığına göre biraz rahatsızmış. Ustası da cumartesi günü kendisine izin vermiş. O gün sabah erken saatlerde evden kimseye haber vermeden ayrılmış" diye konuştu. Oğlunun otomobilinin Erciyes Dağı yolunda park halinde bulunduğunu anlatan İbrahim Yöre, "Jandarma, oğlumun arabası iki gün orada kalınca şüphelenmiş. Otomobilinin içinde cep telefonunu bulmuş. Arabayı sigortalayan şirketten ustasına, ustasından da bize ulaştılar" dedi.

 Jandarma ve polis ile AKUT ekiplerinin aracın bulunduğu yerde çalışma yaptıklarını ancak 5 gündür herhangi bir ize rastlanmadığını söyleyen Yöre, yetkililerden oğlunun bulunması için yardım beklediğini ifade ederek, "Sağ olsunlar çalışıyorlar ama özel eğitimli köpeklerle veya daha değişik yöntemlerle çalışılarak oğlumuzun bulunmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

 Oğlunun kimse ile bir probleminin bulunmadığını, borcunun dahi olmadığını anlatan İbrahim Yöre, oğluna seslenerek, "Oğlum, beni boş ver ama çocukların var. Hiç olmazsa onlara hayatta olduğunu söyle, bir haber ver. Onlar seni çok merak ediyor" diye konuştu.

 Ahmet Yöre ile 12 yıldır evli olduklarını ve aralarında ciddi bir tartışma olmadığını gözyaşları içinde anlatan Lütfiye Yöre ise, "Kaybolmadan bir gün önce oğlumuz Sinan'ı berbere götürdü ve beraber tıraş oldular. Gece de kızım Hatice ile birlikte uyudu. Sabah çok erken çıkmış. Ben gittiğini fark etmedim" dedi.

 Lütfiye Yöre, "Kocamın hayatından endişe ediyorum" diyerek yetkililerin yapılan çalışmaları yoğunlaştırmalarını istedi.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı