GÜNDEM TRANSFER YASAĞI

GÜNDEM TRANSFER YASAĞI

GÖZBAŞI: 1-2 GÜN İÇERİSİNDE TRANSFER TAHTAMIZI AÇACAĞIZ

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan HES Kablo Kayserispor’da gündem transfer yasağı. Duruma ilişkin konuşan HES Kablo Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, ’16 Milyon Türk Lirası borcumuz var. Bu parayı ödeyerek transfer tahtamızı açacağız’ dedi.

HES Kablo Kayserispor’da yeni teknik direktör Bayram Bektaş ile sözleşme imzaladı. Bunun ardından ise gözler transfer tahtasının açılmasına çevrildi. Sarı-kırmızılı ekibin transfer tahtasını açtırmak için 16 Milyon Türk Lirası ödemesi gerekiyor.

Özellikle geride kalan yıllardan borçlarla başı dertte olan HES Kablo Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı, 1-2 gün içerisinde transfer tahtasını açacaklarını duyurdu. Transfer tahtasının açılmasının ardından ise Bayram Bektaş’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmaları başlayacak.

Transfer yasağına ilişkin açıklamalarda bulunan HES Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, şöyle dedi: “Şu anda transfer tahtamız kapalı bulunuyor. Bu hafta içinde bu sorunu çözeceğiz. Transfer tahtasının kapalı olmasının sebebi N'guemo isimli oyuncudur. Bu oyuncu 2 sene önce gelmiş ve 4-5 maç oynamıştır. 150 Bin Euro gibi ödenebilir bir bedelin kendisine ödenmemesi nedeniyle bugün bize 1 Milyon Euro’ya mal olan elimizde bir enkaz var. Devre arasında da bu tarz bir durumla karşı karşıya kaldık. Yazık oldu. Bu sadece bizim kulübümüzde olmuyor. Yönetici ihmalleri sonucu oluşan sorunlardır. Bu sorunların önüne geçmenin yolu, denetlenebilen şirketleşmeye geçmektir. Şirketleşmenin benim şahsıma bir faydası yoktur. Bende böyle bir şey yapıyorsam, şirket olunca hesabını verebilmeliyim. Kulübümüzün geleceği için şirketleşme yapılmalıdır.”

 

HABER: ŞEVKET TEKİN



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak