GÜNAY GÜVENÇ İMZA ATMADAN KAYSERİ´DEN AYRILDI

GÜNAY GÜVENÇ İMZA ATMADAN KAYSERİ´DEN AYRILDI

KUTLU´NUN TAKIMDA GÖRMEK İSTEDİĞİ İSİMLER ARASINDA YER ALIYORDU

Günay Güvenç imzalamadı. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Beşiktaş´ın yedek kalecilerinden Günay Güvenç ile anlaşmaya varmak için masaya oturdu ancak mutlu son olmadı.
Spor Toto Spor Lig´de güçlü bir kadro kurmak isteyen ve transfer çalışmalarını bu yönde sürdüren Kayserispor, renklerine bağlamak istediği kaleci Günay Güvenç ile anlaşma sağlayamadı.
Prensipte anlaşılan ve Kayseri´ye davet edilen genç file bekçisi ile 3 yıllık anlaşma sağlamak isteyen Kayserispor, son gün ortaya atılan ek ödenekler yüzünden futbolcuyla anlaşma sağlayamadı.
Günay Güvenç´in Kayserispor´dan istediği rakamın yükselmesi dolayısıyla sarı-kırmızılı takımın başkanı Recep Mamur bu transferden vazgeçti. Teknik direktör Hakan Kutlu´nun kadroda görmek istediği oyunculardan olan Günay, imza için geldiği Kayseri´den imza atmadan ayrılmak zorunda kaldı.
Daha önce Almanya´nın SSV Ulm 1846 takımında, sonrasında Stuttgarter Kickers´ın B takımında forma giyen Günay Güvenç, daha sonra Beşiktaş´ın dikkatini çekmiş ve Türkiye´ye gelmişti. Adanaspor´da ardından da Mersin İdman Yurdu´nda kiralık olarak forma giyen Günay Güvenç, Türkiye Kupası maçlarında 5 olmak üzere üzere toplamda 7 kez bu yıl takımının kalesinde forma giymişti.
(SPOR SERVİSİ)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak