GÜLCÜOĞLU´NDAN

GÜLCÜOĞLU´NDAN

ALTINKAYA´YA ZİYARET

3. Kez Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı´na seçilen  Veli Altınkaya tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor? 

 Bugünkü  ziyaretleri kapsamında  ilk olarak  Bünyan  Belediye Başkanı Şinasi  Gülcüoğlu´nu  ağırlayan  Başkan Altınkaya ziyaretten  duyduğu memnuniyeti  dile getirip yerel seçimlerin yaklaştığını  hatırlatarak başarılı bir çalışma yürüten Başkan Gülcüoğlu´a  şükranlarını sundu?

Bünyan  Belediye Başkanı  Gülcüoğlu´da Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu  Başkan Altınkaya ve ekibine başarılar dileyip, göreve geldiği günden itibaren  ilçede hayata geçen yatırımlar hakkında  bilgiler verdi?   ?Göreve geldiğimiz günden bugüne, Bünyan Belediye´sinin bütçe imkanlarıyla asla ve kat´a yapılamayacak olan işleri 2.5,3 yıl gibi kısa bir süre içerisinde yapmaya çalıştık ve bu işleri yapmaya da devam edeceğiz.  Vatandaşlarımızla, devletimizin değerli yöneticileriyle, kamu yönetimiyle çok uyumlu bir çalışma ile bu günlere geldik. Bu çerçevede Bünyan´ımıza 75 yataklı bir devlet hastanesini, geçtiğimiz günlerde yer teslimini yapmak suretiyle kazandırmış bulunuyoruz. Yakın zamanda da kazı çalışmaları başlayacak. Türkiye´nin en hızlı Toki´si Bünyan´da yapıldı. Yıllardır yılan hikayesine dönen üniversitemiz için  gerek kadrosunun alınması, gerek de bu yıl öğrenci alınması itibarıyla okulumuzun açılış işlemleri de tamamlandı dersek, mübalağa etmemiş oluruz. Bu çerçevede erkek öğrenci yurdumuzun ve kız öğrenci yurtlarımızın da çalışmaları devam etmekte. Yine tarihte çok örneğini göremeyeceğimiz şekliyle bir doğal gaz alt yapı çalışması oldu. 8 ay içerisinde Bünyan´ın hemen hemen   tüm mahallelerine  doğal gazı götürmüş bulunuyoruz.  Alt yapı ve üst yapı da Bünyan´ımıza fiber optiğinden tutun, görüntü kirliliğine neden olan elektrik tellerinin yer altına alınması ile ilgili çok ciddi çalışmalar yapıldı. Diğer taraftan 42 adet çocuk oyun parkı, 14 futbol sahası, 7 basketbol sahası ve voleybol sahası, mesire alanları gibi birçok çalışmayı bir arada götürürken kent estetiğini de dikkate alarak birçok çalışma yapıyoruz. ?



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek