GÜL HEPİMİZİ ATLATMIŞ

GÜL HEPİMİZİ ATLATMIŞ

Cumhurbaşkanı Gül, ramazanın sonlarında Kayseri`ye geliyor. Cumhurbaşkanı`nın bu ziyaretinden ne Vali`nin, ne Emniyet Müdürü`nün, ne Belediye Başkanı`nın ne de gazetecilerin haberi var. Gül, anne ve babasıyla iftar açıyor, babasının koluna girerek yürüye

Cumhurbaşkanlarının bütün programları devlet protokolü ve güvenlik gereği önceden planlanır ve titiz olarak gerçekleştirilir. Cumhurbaşkanının attığı her adım yaptığı her şey bir usule bağlıdır. Cumhurbaşkanları,  asla bir vatandaş gibi hareket edemezler. Dünyanın her yerinde böyledir.

Bizde de Cumhurbaşkanının programları bir esasa bağlıdır. Bir insan olan Cumhurbaşkanı da bazen kurallardan sıkılır ve daha özgür hareket etmek ister.

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül de böyle yapmak istemiş olmalıki, Koruma Başkanlığı`na verdiği talimatla razamanda anne ve babasına gerçekleştirdiği ziyareti tamamen gizli tutmuş.  Ne Türk bayrağı ne Cumhurbaşkanlığı forsu olmayan bir araç…. Yerel güvenlik birimlerinin dışında tamamen Köşk`ün koruma ekibinin kontrolünde bir Ankara-Kayseri seyahati.... 4 ilin sınırları geçiliyor bu illerin hiç birinin ne valilerinin ne emniyet müdürlerinin Cumhurbaşkanının kendi topraklarından geçtiğinden haberi yok. Haberleri olsa, kavşaklar tutulacak, eskortlar görevlendirilecek, karşılama programları düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Gül, ramazanda böyle geliyor Kayseri`ye... Hiç bir devlet görevlisinin haberi yok. Eğribucak`taki bağ evine gelip, anne ve babasıyla iftar açıyor, sonra Hacı Baba`nın koluna girerek yürüye yürüye teravih namazı kılmak üzere Alibaba Mescit`ine gidiyor.... Gül iftardan sonra Kayseri`ye sadece bir kişiyi arayarak şehirde olduğunu söylüyor...



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor