GSİM PANDEMİYİ FIRSATA ÇEVİRDİ

GSİM PANDEMİYİ FIRSATA ÇEVİRDİ

TESİSLERDE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Pandemi sürecini fırsata çevirdi. İl müdürlüğü tesislerinde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Pandemi süreci ile ilk başta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesisleri boş kalsa da, normalleşme süreci ile birlikte performans sporcuları tesislere döndü.

Pandemi’yi fırsata çeviren Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, tesislerin yenilenmesi, bakımı ve onarımını yaptırdı. Büyük ölçüde tamamlanan Atletizm pisti, 1-2 hafta içeride yeniden hizmete açılacak. Yüzme havuzu da 1 aylık çalışmanın sonunda yeniden hizmete açılacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, normalleşme sürecinde alınan sportif başarılara dair açıklamalarda bulundu. Eskici, şöyle dedi: “Pandemi de Sağlık Bakanlığımızın yayınladığı genelgeler doğrultusunda performans sporcularımızın çalışmaları devam ediyor. Performans sporcularımızın normal zamanda gibi kendilerini müsabakalara hazırlıyor. Sporcularımız gitmiş olduğu tüm müsabakalardan başarılarla dönüyorlar. Yakın zamanda Balkan şampiyonası oldu, İstanbul’da yarışlar yapıldı. Giden sporcularımız aldığı başarılarla isimlerinden söz ettiriyorlar. Şehrimiz en iyi şekilde temsil ediyorlar. Başarı da kısa zamanda gelmiyor. Cumhurbaşkanımızın uyarılarına uyarak hayatımızı sürdürüyoruz.”

Pandemi sürecini fırsata çevirdik diyen Eskici, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Pandemi sürecindeki bu boşluğu fırsata çevirmenin gayretleri içerisindeyiz. Bakanımızın talimatları ile tesislerimiz de bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. İçinde bulunduğumuz atletizm pistinin bakıma ihtiyacı vardı. Pandemi fırsat bilinde ve yapımı tamamlandı.

Sporcularımız ve vatandaşlarımız için hazır hale geliyor. Önümüzdeki haftalarda vatandaşlarımızın hizmete girecek. Aynı şekilde yüzme havuzumuz bakım ve onarıma girdi. Diğer tesislerimiz bakıma girdi. Yurtların bakımı devam ediyor. Birçok tesisimiz hazır hale getirdi. Tesislerimizin sporcu ile dolması temennisi ile tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.”

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak