GRUPLAR ARASINDAKİ GERGİNLİK SÜRÜYOR

GRUPLAR ARASINDAKİ GERGİNLİK SÜRÜYOR

Kayseri`de karşıt görüşlü iki grup arasında çıkan olaylar sonrasındaki gerginlik dün akşam da sürdü. Arkadaşlarını polis merkezinden almak isteyen grup ile saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen bir kişi arasında arbede yaşandı.

Kayseri`de Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını anmak isteyen grup ile karşıt görüşlü gruplar arasında çıkan tartışmada dün iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olaylar sonrasında kavganın çıktığı kafede toplanan yaklaşık 60 kişi polis merkezinde bulunan arkadaşlarını almak için yürüyüş yaptı. `Katil polis` sloganları atan grup Cumhuriyet Meydanı`nda durduruldu. Grubun sözcüleri ile Emniyet Müdür yardımcılarının görüşmeleri sırasında zaman zaman tansiyon yükseldi.
Arkadaşlarını polis merkezinden alacaklarını söyleyen grup sözcülerini Emniyet Müdür yardımcıları ikna etmek için uzun süre uğraştı. Görüşmelerin sürdüğü sırada, kalabalık gruptan bazıları, saldırıya karıştığını ileri sürdükleri bir kişiyi dövmeye çalıştı. Yaşanan arbedede olayı anlamayan bazı göstericiler de polise saldırarak ellerindeki su şişelerini fırlattı. Arbede, polis ekiplerinin ve grup sözcülerinin de araya girmesiyle büyümeden önlendi.
Yapılan görüşmeler sonrasında grup adına Ümit Kartal basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasının ardından kalabalık grup, polis merkezinde bulunan arkadaşlarını beklemek için Reşat Vural Polis Merkezi önündeki parkta bekledi. Polis merkezinde bulunanlar ifadelerinin alınması sonrasında serbest bırakılırken, kalabalık da olaysız bir şekilde dağıldı.

 



Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu