GROSS 38’DEN YEPYENİ BİR PROJE

GROSS 38’DEN YEPYENİ BİR PROJE

İlimiz perakende sektörünün lideri GROSS 38 ‘in ortakları ilimizde yep yeni bir projeyi hayata geçiriyor.  Hal Kompleksi yanında aldıkları arsaya 342 dükkan yapmak için yola çıkan ortaklar talep toplamaya başladılar.

Hal Kompleksi yanında bulunan ve Çevre yola sıfır denilebilecek, 165 bin m2 lik alanda yapılacak olan 342 adet dükkan için kolları sıvayan GROSS 38 Marketler Zinciri’nin ortakları Özelleştirme İdaresi’nden aldıkları onay ve tapunun ardından talep toplamaya başlarken, proje tamamlandığında ilimizin ticaret hayatına çok büyük katkı sağlayacaklarının altını kalın çizgilerle çizdiler.

Ortaklardan Mehmet Buçukoğlu projenin hayata geçeceği alanın Çevre Yola sıfır noktasında ve ulaşımının çok kolay olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti “Kayserimize güzel bir hizmet kazandırdığımız için Gross 38 adına Kayserili bütün yatırımcılara teşekkür ediyoruz. Kayserimize inşallah 342 tane dükkan kazandıracağız. Kayserimizin en güzel yeri olan Yeni Hal Kompleksi’nin yanında temiz arsada bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz. Müşterilerimize karşı daima temiz güler yüzlü olan Gros 38 ailesi adına tapumuzu aldık.  342 dükkanımızı en kısa zamanda yapıp inşallah teslim edeceğiz. Çevreyola sıfır olan ulaşımı çok kolay bir yer.”

Bir diğer ortak Mahmut Ekinci’de projenin 10 yıllık bir evveliyatı olduğunu hatırlatıp, toptan gıda ticareti alanında faaliyet gösteren ticaret erbapların ilgisinin yoğun olacağına inandıklarını vurgulayarak şöyle konuştu  “165 bin m2 den oluşmakta. Uzun bir süreçten oluşan dönemdi. Katkılarından dolayı özelleştirme daire başkanımız Murat beye çok teşekkür ederiz. Sağ olsun bize çok katkıda bulundu. Yaklaşık 10 yıllık bir sürecin sonucunda oluşan bir yer. Toptan gıdacılar olarak beklediğimiz bir yerdi. İnşallah Mart veya Nisan ayında inşaata başlayacağız. Yaklaşık 12 ila 15 ay içerisinde  toptancılara güzel bir yer kazandıracağız. 342 dükkandan oluşan güzel nezih yeni teknolojiyle, güneş enerjisi olan kendi enerjisini üreten güzel bir site yapacağız. Ulaşımı her yönden çok kolay. Vatana, millete, Kayseri’ ye hayırlı olsun”



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor