GÖNÜLLÜ KURULUŞLARDAN BAROYA ZİYARET

GÖNÜLLÜ KURULUŞLARDAN BAROYA ZİYARET

Gönüllü Kuruluşlar heyeti, Kayseri Baro Başkanlığına yeni seçilen Fevzi Konaç ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş, MAZLUMDER Kayseri Şube Başkanı Atalay Şahin, Millet Derneği adına Kahraman Calasın, Akit Gazetesi temsilcilerinden Hacı Yakışıklı, Miraç Kültür Derneğinden Yılmaz Altınöz ve Çorakçı Vakfı Başkanı Fazıl Taş Kayseri Barosu Başkanı seçilen Fevzi Konaç’a ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.
Kayseri Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş, “Fevzi Bey’e ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kendileri zaten toplum içinde olan, halkın sorunlarını bilen, haktan, hukuktan ve mazlumdan yana tavır gösteren dik duruşlu bir kişidir. Kayseri Barosu’nda da aynı kaliteyle hizmet vereceklerine inanıyoruz. Yeni görevlerinin kendisine, şehrimize ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Allah izin verirse bizler Kayseri Barosu olarak sadece avukat arkadaşlarımızın değil, tüm toplumun dertleriyle ilgileneceğiz. Baromuz halktan uzak kalmayacak. Zaten avukatlar toplumun dertlerini yakından bilen, ilgilenen, adalet savunucularıdırlar. Bizler de avukatların bu özelliğini halkımız için, toplum yararına kullanacağız. Özellikle toplumun çekirdeği olan aile ve evlatlarımızı titizlikle koruyup, güçlü bir toplum oluşturma yolunda, sivil toplum kuruluşlarıyla her türlü diyalog ve yardımlaşma içinde olacağız” şeklinde konuştu.

 



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor