GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR ANKARA’DA BULUŞTU

GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR ANKARA’DA BULUŞTU

Gönüllü Kültür Kuruluşları bir dizi ziyaret ve görüşme için Ankara da buluştular.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş, başkan yardımcısı İrfan Kaşıkçıoğlu ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Karakaş, Ankara temasları çerçevesinde önce Vakıflar Genel Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden önce genel müdür Burhan Ersoy ziyaret edildi. Ziyarete Kayseri ekibinin dışında Konya Sivil Toplum Platformu başkanı Muhsin Görgülügil, icra kurulu üyeleri Sami Sorgun ve Eğitim Bir-Sen üniversite şubesi başkanı Şenol Metin ile Vakıflar Meclisi'nin yeni üyeleri Kayserili Ahmet Özer ve Konyalı Ahmet Akman, Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi Profesör Doktor Önder Kutlu hazır bulundular.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında Kayseri ekibi, camii kebir bölgesinde bulunan ve tek parti döneminde şahıslara satılan tarihi Hatuniye Medresesinin vakıflarca satın alınıp millet hizmetine kazandırılması ve Gülük Medresesi ile Hoca Hasan Medresesi'nin bir an önce restore edilerek ayağa kaldırılmasını isteyen Kayseri Gönüllü Kuruluşlarının talebini içeren dilekçeleri, genel müdür Burhan Ersoy’a sundular. Konya sivil toplum platformu adına konuşan Sami Sorgun, Vakıflar Meclisi'nin daha etkin ve tüm illerin kanaatlerini dikkate alan bir yapıya kavuşturulması için üye ve temsil durumunun yeniden düzenlenmesi ve illere çalışmalarını anlatmaları gerektiğini dile getirdi. Kayseri Gönüllü Kuruluşlar Derneği Başkanı Ahmet Taş da Vakıflar Genel Müdürlüğü temsilcilerinin illeri ve bölgeleri ziyaret ederek vakıflar ve sivil toplum kurumları ile tanışma ve bilgilendirme ziyaretleri yapmalarının çok yerinde ve verimli sonuçlara vesile olacağını dile getirdi.

Kayseri ve Konya sivil toplum ve Gönüllü Kuruluşlar temsilcileri Vakıflar Meclisi yeni üyeleri Ahmet Özer ve Ahmet Akman’ı makamlarında ziyaret ederek tebrik edip hayırlı olsun dileklerini bildirdiler. Kayseri ve Konya ekibi Ahmet Özer ve Ahmet Akman'la meclisin diğer yeni üyelerini makamlarında ziyaret ederek tebrik ve hayırlı olsun dileklerini bildirdiler.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları ekibi Genel Müdürlük ziyaretinden sonra Akit Medya Grubu Ankara temsilciliğini ziyarete geçtiler. Medya Grubu Ankara temsilcisi Hacı Yakışıklı ve yardımcısı Mustafa Şaşmaztürk ile birlikte çay içip istişarelerde bulunan Kayseri Gönüllü Kuruluşlar ekibi daha sonra buradan ayrıldılar.

Ankara ziyaretinin 3.durağında Kayseri Gönüllü Kuruluşlar ekibi Kamu İhale Kurumunu ziyaret ettiler. Ziyarette ve Kamu İhale Kurumu üyesi Oğuzhan Yıldız ile çay içip hasret giderip istişarelerde bulunan ekip Kayseri'ye dönmek üzere vedalaşarak buradan ayrıldılar.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş, sivil toplum kurumları, vakıflar meclisi ve medya temsilcileri ve bürokrasiye ziyaretin kendileri açısından verimli olduğunu bildirdi. Taş, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy meclis üyeleri Ahmet Özer ve Ahmet Akman, Konya sivil toplum yöneticileri, Akit Medya Grubu Ankara temsilcisi Hacı Yakışıklı ve Mustafa Şaşmaztürk ile Kamu İhale Kurumu üyesi Oğuzhan Yıldız’a misafirlikleri için şahsı ve arkadaşları adına çok teşekkür ettiğini bildirdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"

Talas'ta kitap kurtları ödüllendirildi

Başkan Özdoğan: "Büyük su projesi ile dere ıslahı ve su güvenliği sağlanacak"