GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KRL. DER. BŞK.TAŞ İSTANBUL SÖZLEŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU

GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KRL. DER. BŞK.TAŞ İSTANBUL SÖZLEŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU

“DAHA FAZLA ACI VERMEDEN KALDIRILSIN”

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Dernek Bşk. Ahmet TaŞ yazılı bir açıklama yaparak 9. yıl dönümü olan ’İstanbul Sözleşmesi’nin kaldırılması çağrısında bulunarak “Sivil toplum kurumları, Siyasetçiler ve Din Otoritelerinin de katılacağı Çalıştaylarda tartışılarak ya tamamen kaldırılması, değilse Toplum ve İnanç değerlerimize uymayan maddelerden arındırılması için, Cumhurbaşkanlığı Hükümet ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni göreve çağırıyoruz” ifadesini kullandı.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Dernek Bşk. Ahmet Taş yazılı bir açıklama yaparak 9.yıl dönümü olan ’İstanbul Sözleşmesi’nin kaldırılması çağrısında bulunarak şunları kaydetti. “Bugün oy veren milletvekillerinin Grup baskısı ile kabul ettik dediği, ne için evet dediğimi bilmedim oy verdiğime pişmanım, Şimdi olsa oy vermem dediği İstanbul Sözleşmesi’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabulünün 9. yıl dönümüdür.

9 yıl önce bugün iktidar ve muhalefet Milletvekillerinin birlikte onayladığı, milletin vekili yerine grubunun vekili anlayışı ile kabul edilen, Millete karşı uygulamak için çıkarılan ama iktidarın sahibi millete bilgi dahi verilme zahmetine katlanılmadan yangından mal kaçırırcasına, tartışılıp istişaresi yapılmadan milletvekillerine kabul ettirilen bir sözleşmedir İstanbul Sözleşmesi .

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilmesinin ardından ona bağlı olarak çıkarılan 6284 sayılı kanun, LGBT dernekleri kadının tek taraflı beyanı ile kocanın evden uzaklaştırılması, kadınları koruma amaçlı kadın sığınma evi açılırken, erkeğin sokakta bırakılması İstanbul Sözleşmesi'nin topluma verdiği zararlardan sadece birkaç tanesidir .

Sözleşmenin millete haber verilmeden Milletin Meclisinde kabul ettirilmesinden bugüne ülkemizde Eşcinsellik eğilimi, LGBT Dernek otel ve kulüplerinin sayısı, Terör, Fuhuş, organ mafyasına mekân olarak kullanılan ama denetlemesi yapılamayan günlük ve saatlik kiralık ev sayısın da hızlı bir artış olmuştur.

Yine bu dönemde Nikâhsız birlikte yaşama, gençlerin evlilikten uzaklaşması, evlilik ve çocuk doğum oranında hızlı bir düşüş, kadın cinayetlerinde ise hızlı bir artış yaşanmıştır.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği olarak; Sonucu hesap edilemeden ve millete bilgi verilmeden TBMM'de kabul edilen ve bugüne kadar insanımıza ve toplum hayatımıza büyük zararlar açan İSTANBUL Sözleşmesi’nin!

Sivil toplum kurumları, Siyasetçiler ve Din Otoritelerinin de katılacağı Çalıştaylarda tartışılarak ya tamamen kaldırılması, değilse Toplum ve İnanç değerlerimize uymayan maddelerden arındırılması için, Cumhurbaşkanlığı Hükümet ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni göreve çağırıyoruz”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da