GÖNÜLLÜ KURULUŞ TEMSİLCİLERİ

GÖNÜLLÜ KURULUŞ TEMSİLCİLERİ

FİLİSTİNLİ ANNELERE DESTEK İÇİN YÜRÜDÜ?

   İlimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının güçlerini birleştirerek oluşturdukları Gönüllü Kültür Kuruluşları temsilcilerince oluşturulan Filistinli Annelerin Dayanışma Komitesinin öncülüğünde bir araya gelen ilimiz sakinleri Yahudi İsrail Hükümeti´nin zulmü altında her geçen gün biraz daha acı çekip göz yaşı döken Filistinli annelere destek vermek amacı ile protesto yürüyüşü düzenlediler? Dünyanın ve Türk Halkının dikkatini Filistin´de yaşanan soykırıma çekmek isteyen protestocular Katil İsrail hükümeti aleyhine sloganlar atıp, yaşananları lanetlerken Filistinli Annelerin Dayanışma Komitesi Sorumlusu Zeynep Işık, ?Kardeşi kardeşe düşürerek yok etmek isteyen her türlü güce direnmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Gönüllü Kültür Kuruluşlarınca tertiplenen Filistinli Annelere destek yürüyüşüne çok sayıda vatandaş iştirak etti?
Büyükşehir Belediyesi önünden Cumhuriyet Meydanı´na kadar yürüyen protestocu grup Katil İsrail Hükümeti aleyhine dövizler taşıyıp, sloganlar atarak Filistin´de yaşanan soykırımı lanetlediler?
Yürüyüşün ardından Cumhuriyet meydanında yapılan basın açıklamasında konuşan Filistinli Annelerin Dayanışma Komitesi Sorumlusu Zeynep Işık, "Bizler Müslümanlar olarak yaşadığımız çağın şahitleriyiz. Bizler yavrusunun parçalanmış bedenini öpe koklaya, çeşitli ve inanılmaz şekler de öldürülen yakınlarını rabbimize teslim ederken kanlı gözyaşlarını yutkuna yutkuna içine akıtan bir neslin şahitleriyiz. Bizler yeryüzünü ifsat ile kan gölüne çeviren modern çağın emperyalist, faşist ve siyonist katillerinin de şahitleriyiz. Bizler batıya ya da herhangi bir yöne düşmanlık beslemeksizin yeryüzünde Alah´ın dinine ve onun mensupları olarak biz Müslümanlara zarar vermek isteyen, kardeşi kardeşe düşürerek yok etmek isteyen her türlü güce direnmeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı?
Işık sözlerinin sonunda "Unutulmamalıdır ki Filistin lanetlenmiş kavmin değil yeryüzünde tek gerçek din olan İslam´ın ktsalıdır. Mescidi Aksa oradadır. Mescidi Aksa düşerse İslam düşer. İslam düşerse insanlık düşer. Gazze´de ki kuşatmanın hemen kaldırılması için Müslümanları uyandıralım, uyaralım. Bu bizim Müslümanlığımızın bir gereğidir. İnsanlığa ve insani değerlere karşı olan siyonist yayılmacı zihniyetin karşısında dimdik ayakta durmamız ve siyonist gücün hükmetmesine engel olmamız gerekmektedir. Sesimize sesverip buraya kadar gelerek lanetlenmiş siyonist kavmin zulümlerine sessiz kalmadınız. Rabbimiz de bizim şahidimiz olsun" diye konuştu?
İsrail´in Filistin de uyguladığı soykırım ve MESCİD- İ AKSA işgalini lanetlemek için bir araya gelen grup daha sonra sessizce dağıldı?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor