GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI

GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI

TERÖR MAĞDURLARINA YARDIM ELİ UZATTI?

Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformu ´Teröre Karşı Dostluk ve Kardeşlik Eli´ kampanyası kapsamında ilimiz hayırseverlerinden toplanan yardım malzemeleri terör mağduru ailelere ulaştırılmak üzere Mardin´in Kızıltepe İlçesi´ne doğru yola çıkartıldı?
Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformu ´Teröre Karşı Dostluk ve Kardeşlik Eli´ kampanyası kapsamında ilimiz hayırseverlerinden toplanan yardım malzemeleri Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilen uğurlama töreni ile dualar eşliğinde Mardin´in Kızıltepe İlçesi´ne doğru yola çıkartıldı?
Uğurlama töreninde konuşan Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformu Sözcüsü ve Mazlumder Kayseri Şube başkanı Ahmet Taş, Güneydoğu´da başlatılan operasyonların ardından bölgeden göç ederek güvenli bölgelerde yaşayan vatandaşların zor şartlar altında hayatta kalma savaşı verdiklerini vurgulayarak şunları kaydetti? "Ülkemizin Güneydoğu Bölgesi´nde Temmuz 2015´ten beri yaşanan PKK saldırıları sonucu başlatılan operasyonlar sırasında çok sayıda bölge insanı bulundukları yerleri terk ederek, saldırıların ve çatışmaların yaşanmadığı güvenli bölgelere göç ettiler. Çatışmalardan kaçan 10 bin terör mağduru çatışmaların yaşanmadığı Mardin Kızıltepe´ye sığınmış olup zor şartlar altında hayatta kalmanın mücadelesini veriyorlar. Kızıltepe Kardeşlik ve Dayanışma Platformu Kayseri´mizden yardım talep ederek şehirlerine sığınan mağdur ve mazlumların imdadına yetişmemizi talep etmişlerdir. Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformu´na bağlı Diyanet-Sen, Hizmet-İş Sendikası, Mazlum-Der, Bem-Bir-Sen, Miraç Kültür Merkezi, Darülaceze Vakfı, Çelik-İş Sendikası, Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi ve Hilal-Der öncülüğünde başlatılan, Melikgazi Belediyesi ve İHH Kayseri Yardım Derneği´mizin de katkılarıyla hazırlanan, içinde temel gıda maddeleri, giysi, yatak, kanepe ve patatesten oluşan yardım malzemelerinin bulunduğu yardım TIR´ımızın üçüncüsünü Kızıltepe´ye gönderiyoruz"
Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformu olarak mağdur ve mazlumun yanında olduklarını söyleyen Ahmet Taş ve beraberindekiler, yardım TIR´ını dualar eşliğinde Kızıltepe´ye uğurladılar?
HABER: C.ÜSTEN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor