GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN DUAYENİ

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN DUAYENİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı kurum ve kuruluş temsilcilerinin ziyaretleri devam ediyor.

Memur Sen Konfederasyonu´na bağlı sendikaların Kayseri Şube Başkanlarının ziyaretinde Başkan Büyükkılıç´ın gönül belediyeciliğinin duayeni olduğu vurgulandı. Kayseri Ülkü Ocakları da ziyaretlerinde Başkan Büyükkılıç´a Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Memur Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan ile Memur Sen Konfederasyonu´na bağlı sendikaların şube başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı ziyaret etti. İl Temsilcisi Aydın Kalkan, Başkan Büyükkılıç´ın gönül belediyeciliğinin duayeni olduğunu belirterek, ?Bundan sonra da birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Belediyeciliğin işi olmamasına rağmen okullardaki öğretmen odalarını güzelleştirmekle verdiğiniz desteğe okullar yaptırarak devam ettiniz. Bu desteklerin artarak devam edeceğini biliyoruz? dedi.  Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç da Memur Sen´in seçim öncesi ve seçim sürecinde her zaman yanlarında olduğunu dile getirerek, ? Aynı kaygının, aynı sevdanın insanlarıyız. İnşallah birlikte çok daha güzel projeler yaparız. Bu süreçte eğitime çok daha fazla önem verilmesi gerektiğine inanıyorum. Üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız? dedi.

ÜLKÜCÜ GENÇLİKTEN ANLAMLI HEDİYE

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Çolak ve Ülkü Ocakları yönetimi de ziyaret etti. Ziyarette Başkan Büyükkılıç´a Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Çolak, ?Bizler dava adamlarına Kuran-ı Kerim ve Bayrak hediye ederiz? diye konuştu. Başkan Büyükkılıç´ı her zaman takdir ettiklerini ifade eden Çolak, Ülkü Ocakları ve ülkücü gençler adına sizleri tebrik ediyor ve her zaman yanınızda olduğumuzu belirtiyoruz? dedi. Başkan Memduh Büyükkılıç da ?Ülkücü gençlerimize teşekkür ederek alınlarından öpüyorum. İyi ki varlar? diye konuştu.       

?EĞİTİME HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ?

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkkılıç´ı İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci de ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti. Eğitim camiası olarak Başkan Büyükkılıç´ın atacağı adımları dikkatle takip ettiklerini ifade eden Ekinci, ?Şehrimizdeki eğitim camiasında özel bir yeriniz var. İnşallah şehrin ve eğitimin gelişmesi ve çocuklarımızın geleceği adına her türlü desteği vereceğinizi biliyoruz. Desteğinizle eğitimin yıldız şehirleri arasına gireceğiz? dedi. Başkan Memduh Büyükkılıç da ?Bugüne kadar eğitimin ve eğitimcinin dostu olduğumuzu fazlasıyla gösterdik. Bundan sonra da desteğimizi sürdüreceğiz. Tekli eğitime inşallah beraber geçeceğiz. Üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Hükümetimiz, hayırseverimiz ve belediyelerimizle el ele gönül gönüle olacağız? diye konuştu.

?EZELİ VE EBEDİ BAŞKAN?

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı Bozok Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Prof Dr. Kuddusi Erkılıç ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti. Prof. Dr. Erkılıç, Başkan Büyükkılıç için ?Ezeli ve Ebedi Başkan? ifadelerini kullanarak, ?Sivil toplum kuruluşlarını destekleyen, kültürel faaliyetlere yardımcı olmaya çalışan, entelektüel kapasitesinden her zaman yararlanmaya çalıştığımız bir Başkanımızsınız. Çok güzel bir Büyükşehir Belediyesi dönemi yaşanacağına yürekten inanıyoruz? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı Kocasinan Kaymakamı Mustafa Kılıç, Defterdar Aytül Alan, Serbest Bölge Müdürü Reşat Seçen ve bazı kişi, kurum ve kuruluşlar da ziyaret etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"

Talas'ta kitap kurtları ödüllendirildi

Başkan Özdoğan: "Büyük su projesi ile dere ıslahı ve su güvenliği sağlanacak"