Gevher Nesibe Spor Salonu’nda voleybol

Gevher Nesibe Spor Salonu’nda voleybol

İl Temsilcisi Dicle “Kayseri’ye büyük bir salon hizmet vermeye başladı.”

İlimizde hizmet vermeye başlayan yeni salon Gevher Nesibe, voleybol maçlarına ev sahipliği yapıyor.  Lig maçlarının oynandığı salonla ilgili açıklamalarda bulunan Voleybol İl Temsilcisi Halil Dicle çok fonksiyonlu salon olarak gevher Nesibe’nin kullanıldığını ve voleybola ev sahipliği yaptığını ifade etti. 

İlimizde yenilenerek hizmete başlayan spor salonu Gevher Nesibe dikkatleri çekmeye devam ediyor. Çok amaçlı bir salon olan gevher Nesibe’de ilimizdeki voleybol maçlarının yapıldığını ve genel olarak da tüm maçları bu salonda oynatmak istediklerini belirten İl temsilcisi Halil Dicle kısa bir değerlendirme de bulundu. 

Ferdi sporlarda ve takım sporlarında hizmetlerini sürdüren salonda hakemlerin toplantılarını yaptığını ifade eden Voleybol İl temsilcisi Halil Dicle aynı zamanda lig maçları içinde bu salonu tercih ettiklerini ifade etti. 

Salonda yapılan çalışmalarla ayrıca 200 kişilik bir konferans salonunun da hizmette olduğunu belirten Voleybol İl Temsilcisi Halil Dicle açıklamasında şöyle konuştu: “Kayseri’de salon eksiğimiz çok fazlaydı. Sağ olsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz yurtların içerisinde atıl durumda olan bu salonu bizlere kazandırdı. Çok güzel bir salon haline getirdi. Yaz boyunca çalışıldı burada, zemini olsun, tribünleri olsun. Büyük bir çalışma yapıldı. Kayseri’ye büyük bir salon hizmet vermeye başladı. Voleybol salonu olarak adlandırdık burayı da lig takımlarımız burada müsabakalarını yapıyor.  Çok güzel bir salon oldu, herkesin emeklerine teşekkür ediyoruz. Burada 200 kişilik aynı anda bir toplantı salonu var. Çok güzel bir salon orası da. Hakem eğitimlerimizi, sınavlarımızı her şeyimizi bu salonda gerçekleştiriyoruz. Ferdi sporların da yapılabildiği çok büyük ve komple bir salon. İl müdürümüz burayı canlandırdı. Biz altyapı maçlarımızı, okul maçlarımızı 1.ve 2. Lig maçlarımızı burada yapıyoruz. Burası artık voleybol salonu olarak da adlandırıldı. Çok güzel oldu yani.”

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’