GERİ DÖNÜŞÜN ADI: AKHİSAR

GERİ DÖNÜŞÜN ADI: AKHİSAR

Süper Lig’de puanı olmayan 3 takımdan birisi olan sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor, Akhisar Belediye maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor.

Süper Lig’de sarı-kırmızılı temsilcimiz, sahasında ağırlayacağı Akhisar Belediyespor mücadelesi hazırlıklarını kulüp tesislerinde tam kadroya yakın bir şekilde sürdürüyor.

 

TARAFTARIN GÖNLÜNÜ ALMAK İÇİN BÜYÜK FIRSAT

 

Karpuzatan da bulunan Kadir Has Tesisleri’nde günde yaptığı tek idmanla hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde oyuncuların hırslı oldukları görüldü. Özellikle yeni transfer Steinsson antrenmanlardaki performansı ile göz doldururken formaya da göz kırptı. Antrenmanlarda oyuncularını sık sık uyaran ve uzun uzun konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Akhisar maçına taraftara özür imkânı olarak baktıklarını ifade etti. Arveladze, “Bu hafta sahamızda ligin yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor ile karşılaşacağız. Akhisar Belediyespor maçından galibiyetle ayrılıp, taraftarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz. Taraftarımızın maça gelerek bize destek olmalarını bekliyoruz. Bu maçı onlar için oynayacağız ve ilk 2 maçta üzdüğümüz insanların gönlünü alacağız.” şeklinde konuştu.

 

Ümit Milli Takımın aday kadrosuna seçilen Kamil Ahmet Çörekçi ise yapmış olduğu açıklamada hedefinin A Milli Takım olduğunu belirterek, “Uzun yıllar ay-yıldızlı formayı giymek istiyorum. Hem Kayserispor’a hem de Türk futboluna yararlı bir futbolcu olmak istiyorum. Akhisar maçından galip ayrılıp milli sevincimi pekiştirmek istiyorum.” ifadelerine yer verdi. (spor servisi)

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti