GENEL BAŞKAN ALİ YALÇIN KAYSERİ´DE GENÇLİK MERKEZİ AÇILIŞI YAPTI

GENEL BAŞKAN ALİ YALÇIN KAYSERİ´DE GENÇLİK MERKEZİ AÇILIŞI YAPTI

Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kayseri´deki Gençlik ve Kültür Merkezi açılışına katıldı.

Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kayseri´deki Gençlik ve Kültür Merkezi açılışına katıldı.

Kayseri İl Müftüsü Doç Dr. Şahin Güven ve geniş bir davetli topluluğunun katılımıyla açılışı yapılan Gençlik, Eğitim ve Kültür Merkezi´ne dair açıklamada bulunan Eğitim Bir Sen Kayseri 1 No´lu Şube Başkanı Aydın Kalkan, şu bilgileri verdi:

?Gençlik Merkezimiz öğrencilere ve üyelere ferah bir çalışma ortamı sunuyor. 300 metre terasıyla gençlerin ve kadın üyelerin hizmetinde olan merkezde çeşitli toplantılar, üyelerin katılımıyla yapılacak olan eğitim çalışmaları yapılabilecek. Ayrıca merkezimizde 56 kişilik tam donanımlı konferans salonu bulunmaktadır. Bu salon ilmi, edebi ve sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapacak. Sadece Eğitim Bir-Sen bu salonu kullanmayacak Memur Sen´e bağlı diğer sendikalar hatta diğer STK´lar da bu konferans salonunda çeşitli etkinlikler yapabilecek. Eğitim Gençlik ve Kültür Merkezi´nde otuz kırk kişinin aynı anda faaliyet yapabileceği şark köşesi unutulmadı. Şark köşesi de küçük grupların edebi söyleşilerinin, tefsir okumalarının, mesnevi okumalarının, kitap tahlil çalışmalarının ve küçük grupların istişare ve dinlenme faaliyetlerinin samimi mekanı olacak. Bilimsel tartışmaların yapıldığı mekan olarak planlandı. Gençlerin spor ve kültür çalışmaları anlamında çok güzel imkanlar sunan eğitim gençlik ve kültür merkezi kadın komisyonu çalışmalarına da ev sahipliği yapacak. Kayseri´nin en merkezi yerinde bulunan Gençlik merkezi ulaşım imkanları ve mekansal özellikleri ile sadece Eğitim Bir-Sen ve üyelerinin değil diğer sivil tolum kuruluşlarının da hizmetinde olacak. Geçtiğimiz dönem merkezde kariyer günleri çerçevesinde Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, Yazar Muhsin İlyas Subaşı konuşmacı olarak katıldı. Bu yıl da Gençlik, Eğitim ve Kültür Merkezinde çeşitli programlar planlanıyor.?
Eğitim Bir- Sen Genel Başkanı Ali Yalçın bu çalışmanın çok değerli bir çalışma olduğunu mekan varsa imkan vardır ifadelerini kullanarak Kayseri 1 No´lu Şube yönetim kurulu Başkanı Aydın Kalkan ve yönetimini tebrik etti. Genel Başkan Ali Yalçın, Kayseri Şubesi´nin bu özgün çalışmasının çok önemli olduğunu belirterek, ?Artık şubelerimiz insana , gençliğe ve kadınlara yönelik nitelik çalışmalarını kendi mekanlarında yapacak seviyededir, bu mekanı eğitimcilerimize kazandıran başta aydın Kalkan olmak üzerin yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür ederiz? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İHA

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti