GENÇLİK SPOR’DA KAN DEĞİŞİMİ

GENÇLİK SPOR’DA KAN DEĞİŞİMİ

MEVCUT MÜDÜR ESKİCİ, GÖREVİNİ DEVRETTİ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde kan değişimi. İzmir’e tayin olan mevcut müdür Murat Eskici, görevini yeni müdür Ali İhsan Kabakçı’ya devretti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İzmir’e atandı. Eskici’nin yerine daha önce Kahramanmaraş’ta görev yapan Ali İhsan Kabakçı atandı.

Yeni müdür Ali İhsan Kabakçı, Kayseri’ye geldi ve görevi Murat Eskici’den devraldı. Devir teslim için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ve davetliler katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Murat Eskici, şöyle dedi: “Bu bir bayrak yarışıydı. 7 yıldır ilimize hizmet etmeye çalıştık. Gençliğimiz ve ülkemiz için çalıştık. Her şeyin bir sonu var ve bizimde burada görev süremiz doldu. Sayın bakanımızın tensibiyle İzmir İl Müdürü olarak görevlendirildim. Kayseri’ye de böyle önemli bir isime ve abime devretmenin gururunu yaşıyorum. İnanıyorum ki Kayseri benden sonra daha da ileriye gidecek. Kendisine başarılar diliyorum.”

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Ali İhsan Kabakçı ise şunları söyledi: “Bu sıcak karşılamadan dolayı herkese teşekkür ederim. Spor kenti Kayseri’de olmak, sayın bakanımızın tensipleri ile burada görevlendirilmek çok güzel bir duygu. Kayseri’de olmak beni gururlandırıyor. Farklı bir heyecan yaşıyorum. Kayseri gerçekten spor kentidir. Müdürüm Kayseri’de büyük işler yaptı. Burada olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Heyecanla bu görevi sürdüreceğiz. Daha da iyi noktalara taşımak istiyoruz. İnşallah gençliğimize layığı ile sunmak istiyoruz. Yüzümüzün akıyla bu iş götürürüz diye düşünüyorum.”

Haber: Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti