GENÇLİK BAYRAMI`NA SÖNÜK TÖREN

GENÇLİK  BAYRAMI`NA SÖNÜK  TÖREN

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sade bir törenle kutlandı. Hatırlanacağı üzere Manisa`nın Soma İlçesinde meydana gelen maden faciasının ardından Başbakanlık 3 gün milli yas ilan edip, 19 mayıs’ta yapılacak kutlamaları da i

Cumhuriyet Meydanı’nda kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı`na Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, MHP İl Başkanı Mete Eke, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile öğrenciler katıldı. Tören, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’nin Atatürk anıtını çelenk koymasıyla başladı.

Ardından törene dair açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, 19 Mayıs’ta buruk bir bayram yaşadıklarını ifade ederek, “ Atatürk’ün Samsuna çıkışının 95. Yıl dönümünde 19 Mayıs Gençlik Ve Spor  Bayramını buruk bir şekilde kutluyoruz. Manisa Soma’daki   şehitlerimiz hepimizi derin bir şekilde üzdü. Ülkemizi ve milletimizi üzdü. Yürekler yandı . Şehitlerimize Allah’tan Rahmet kederli ailelerimize başsağlığı diliyorum. Ülkemizin milletimizin başı sağolsun. Bayramımızda bundan dolayı milli yas ilan edildi. Yastan sonra sportif ve kültürel kutlamalar iptal edildi” diye konuştu.

Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ise, “öncelikle Soma maden ocağında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Gönül isterdeki Türk halkı olarak 19 mayısı daha coşkulu kutlayalım. İnşallah hep birlikte birlik beraberliğimiz Türkiye olarak gösterelim .   19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı`nı buruk bir şekilde kutluyoruz. Soma’daki vatandaşlarımıza sabir-cebir diliyoruz ” ifadesini kullandı.



Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu