Genç Müsiad Kayseri'de bayrak değişimi

Genç Müsiad Kayseri

Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kayseri Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Hacı Mustafa Yelkenoğlu, Genç MÜSİAD Kayseri Şube Başkanlığı görevini Kadir Andaç'tan devraldı.

Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kayseri Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu’na AK Parti Milletvekilleri Taner Yıldız ve Hülya Nergis, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ilçe belediye başkanları, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyeleri katıldı             

Görevi Kadir  Andaç'tan devralan yeni il başkanı Hacı Mustafa Yelkenoğlu  genel kurul da gerçekleştirdiği konuşmada bayrağı daha yükseklere taşımayı amaçladığını vurgulayarak şunları kaydetti.  "Amacımızın, şehrimize, aynı davada yolculuk ettiğimiz kardeşlerimize ve tabii ülkemize sadece ticari alanda değil, bununla birlikte sosyal, kültürel ve elimizden gelen, akıl ve alın terimizin her zerresini bu yolda harcayarak nitelikli, katma değeri yüksek ve en önemlisi de gönüllere dokunan, orada yer edinen ve her daim hatırlanan işler yaparak üstümüze düşeni yapmak olacaktır. Birlikte düşünerek, birlikte öğrenerek, birlikte çalışarak insana yatırım yapan bir misyonla aldığımız bu bayrağı daha da ileriye taşıyarak; aynı şekilde görev süremiz dolduğunda da bu emaneti bir başka kardeşimize devretmenin farkındalığıyla bugün görevimize başlıyoruz"                                   

MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer ise, derneğin genç kadrolarına başarılar dileyip, her daim destekçileri olacağını vurgulayarak şunları kaydetti "Bugüne kadar gösterdiği özveri ve çalışmalarından dolayı Kadir başkana çok teşekkür ediyorum. Kongremizde yeni görev üstlenecek Mustafa başkana ve arkadaşlarımıza şimdiden başarılar temenni ediyorum. 'Gençlere yatırım, geleceğe yatırım' düşüncesi içerisinde olan MÜSİAD, Sivil Toplum Kuruluşu organları içerisinde gençlere yer vermekte ve aktif olarak çalışmalara katılmalarını sağlamaktadır. Böylesine etkin bir kuruluşun çatısı altında bulunan Genç MÜSİAD; genç kimliğinin, dinamizminin iş hayatına yansıtılmasında önemli roller üstlenmektedir"                                                                                             

Genç Müsiad Kayseri’nin 14. Seçimli Olağan Genel Kurul’u çeşitli plaket takdimleri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle noktalandı.                                                                    

 

 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”