GENÇ KIZILAY HAYVAN DOSTLARI UNUTMADI

GENÇ KIZILAY HAYVAN DOSTLARI UNUTMADI

Kayseri Erciyes Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu şehrin farklı noktalarına hayvanlar için yaptıkları barınakları yerleştirdiler.

Kızılay Kayseri Şubesi, Genç Kızılay Kayseri ve Erciyes Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu olarak faaliyet yürüten gençler yaz ve kış mevsimlerinde hayvan dostlarımız için rahat yaşam alanı oluşturmak için minumum 5 hayvan kapasiteli 8 adet barınak yaptı. Yapılan barınakları şehrin 5 farklı yerlerine koyarak hayvan dostlarımızı yalnız bırakmadılar.

Bu barınakların alanlara bırakılması ile birlikte, hayvanların sokaklarda bir yuvaları olacak ve çevre de bulunan vatandaşların yiyecek konusunda destek olmaları amaçlanmıştır. Erciyes Üniversitesi Genç Kızlay Topluluk Başkanı Melih Kamış: " İyiliğin olduğu heryerde Kızılay var, bizde Kızılay Kayseri Şubesi ve Genç Kızılay olarak hayvan doslarımızın yaz ve kış mevsimlerinde rahat yaşamaları için 8 adet barınak yaparak şehrin 5 farklı olan Erciyes Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Molu Köyü, Gesi Mesire Alanı ve Toki 8. Etap bölgelerine yerleştirdik. Hayvan dostlarımızın gelişen çağda yiyecek bulma ve barınma hakkı zorlaştırılmış durumdadır. Hayvan dostlarımızın da en doğal hakkı yaşama hakkıdır, bizler de gençler olarak elimizden geldiğince destek olmayı hedefledik. Bundan sonra hem daha iyisini ve daha fazlasını yapacağız. Çünkü biz Genç Kızılayız" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor