GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN 8 MART ETKİNLİĞİ 5 BİN ADET KARANFİL DAĞITILDI

GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN 8 MART ETKİNLİĞİ 5 BİN ADET KARANFİL DAĞITILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kayseri Genç Girişimciler Derneği tarafından şehrin değişik bölgelerinde 5 binin üzerinde karanfil dağıtımı yapıldı.


Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy dağıtım sırasında yaptığı açıklamasında Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlayarak, “İnanıyoruz ki, fikir ve çalışmaları ekonomik ve moral açısından desteklenecek kadınlarımızın eko-sosyal yaşama katkısı yadsınamayacak kadar çok olacaktır” dedi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kayseri Genç Girişimciler Derneği tarafından çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında Dernek yönetim kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından şehrin çeşitli bölgelerinde karanfil dağıtımı yapıldı.
5 binin üzerinde karanfil dağıtımı yaptıklarını belirten Başkan Gülsoy, Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. “Günümüzde, her geçen gün artarak devam eden kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi ile ilgili etkili tedbirlerin alınamaması, kadınların yaşam güvenliği ve hürriyetinin tesis edilememiş olmasını kaygı ile takip ediyoruz” diyen Başkan Gülsoy, “Kadınlar tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 8 Mart'ta eşitlik isteklerini daha yüksek sesle dile getiriyorlar. Kadınların sosyal yaşamın içinde etkin bir rol üstlenmesi gerektiğini destekleyen derneğimiz, bunun öncelikle ekonomik rol üstlenilmesiyle, dolayısıyla girişimcilik ruhunun ortaya çıkarılmasıyla mümkün olacaktır. İnanıyoruz ki, fikir ve çalışmaları ekonomik ve moral açısından desteklenecek kadınlarımızın, eko-sosyal yaşama katkısı yadsınamayacak kadar çok olacaktır” dedi.


Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı