GENÇ BİRLİK KAYSERİ ŞUBESİ´NDE DEVİR - TESLİM TÖRENİ

GENÇ BİRLİK KAYSERİ ŞUBESİ´NDE DEVİR - TESLİM TÖRENİ

BİRLİK VAKFI gençlik teşekkülü olan GENÇ BİRLİK KAYSERİ ŞUBESİ başkanlık devir teslim töreni gerçekleştirildi?

BİRLİK VAKFI gençlik teşekkülü olan GENÇ BİRLİK KAYSERİ ŞUBESİ başkanlık devir teslim töreni gerçekleştirildi?

GENÇ BİRLİK KAYSERİ ŞUBESİ´nin Kocasinan Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen devir ? teslim törenine  Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti, Kurucular Kurulu Üyesi 23-24-25. Dönem Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel,  Ak Parti Dış İlişkiler Başkan  Yardımcısı AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Birlik Vakfı Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel, Genç Birlik önceki dönem Başkanı Bilal Habeş Bulut, Genç Birlik Kayseri Şube Başkanı Mustafa Ragıp Adıgüzel, Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şube Başkanı Akın Kaya, Tügva Kayseri Şube Başkanı Murat Tuna ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Genç Birlik önceki dönem başkanı Bilal Habeş Bulut ? 2017 yılında aldığım bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım, büyüklerimizin tensipleriyle bize bu görevi layık gören herkese teşekkür ediyorum.  Yeni başkanımız Mustafa Ragıp ADIGÜZEL´e ve hepinize başarılar diliyorum.? Şeklinde konuştu?                       

Birlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel´de ?Birlik Vakfı 1985 yılında Türkiye´deki yeni nesile hizmet edebilme gayesi içerisinde kurulmuştur. Türkiye genelinde 1985 yılında kurulduğu yıldan itibaren şubeleşmeye başlayınca 1987 Kayseri´ de Birlik Vakfı´nın şubesi kurulmuş 1997´ye kadar devam etmiştir. Malumunuz 28 Şubat süreci içerisinde Türkiye´deki darbeden vakfımızda etkilenmiştir. Sayın Vekilim Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Kurucular Kurulu Üyesi Yaşar Karayel beyefendinin destekleri ile Kayseri´de tekrar kurduk ve gayretle yeni nesilin yetişmesine fayda sağlamak için çalışıyoruz. Genç Birlik Kayseri Şubemiz 2. Dönem başkanı Bilal Habeş Bulut güzel hizmetler yaptılar, Kendisi ve yönetimine teşekkür ediyorum. Yeni dönem Genç Birlik Kayseri Şube Başkanımız Mustafa Ragıp Adıgüzel kardeşimizin de güzel hizmetler yapacağına inanıyorum her iki kardeşime de muvaffakiyetler diliyorum, ?değerlendirmesinde  bulundu?                       

Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı, AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı, Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ise  ?Teşkilatın bir ekipten başka bir ekibe geçişi bir başkandan başka bir başkana geçişi önceki ekiplerin teşkilattan kopması değil yeni gelen teşkilat mensuplarıyla yöneticileriyle birlikte teşkilatımızın sayısının ve zenginliğinin artması demektir. Bu anlam da gerçekten bundan son derece memnunum. Bizler süreç içerisin de Birlik Vakfı bünyesinde Genç Birlik´ i kurduk gençler olarak daha sonra Genç Birlik kendi içerisindeki çalışmalar neticesin de Milli Türk Talebe Birliği´ni oluşturdu ama aslında 1985 yılında ki kuruluşundan önce Birlik Vakfı´da Milli Türk Talebe Birliği´nin içerisinde çıkmıştı. Dolayısıyla darbe ile kapatılan Milli Türk Talebe Birliği yeniden hayat bulmuş oldu. Bu son derece önemli bir şey kendi teşkilatlarımızı kendi kurumlarımızı ileri ki yıllara aktarabilmek son derece önemli. Gerek Birlik Vakfı gerek Milli Türk Talebe Birliğinde bulunmuş ve ahirete irtihal olanlara Allah´tan rahmet diliyorum. Hepinizi saygı ile selamlıyorum, ? ifadesini kullnadı?                

Konuşmaların ardından plaket ve hediye taktimi gerçekleştirilerek devir ? teslim töreni noktalandı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"