GELECEK PARTİSİ’NDEN KGC’YE ZİYARET

GELECEK PARTİSİ’NDEN KGC’YE ZİYARET

PARTİ HEYETİNDEN TEŞKİLAT DEĞERLENDİRMESİ

Gelecek Partisi Genel Sekreteri Av. Şenol Gürşan, İl Başkanı Zülküf Arslan ve Kurucular Kurulu Üyesi Abdullah Teber’den oluşan heyet Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Genel Sekreter Gürşan Gelecek Partisi’nin yurt genelinde hızla teşkilatlandığını vurgulayarak “63 ilde İl teşkilatımızı kurup, İl Başkanımızı belirledik. Hızla yol alıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Gelecek Partisi Genel Sekreteri Av. Şenol Gürşan, İl Başkanı Zülküf Arslan ve Kurucular Kurulu Üyesi Abdullah Teber’den oluşan heyetin  Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde kendilerini Cemiyet Başkanı Veli Altınakaya  ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altınkaya konuklarına ilimiz basın ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarihi hakkında bilgiler verip, 2018 yılında yaşanan ekonomik daralmanın ardından medya sektöründe ciddi sıkıntılar yaşandığını hatırlatarak TÜİK verilerine göre işsizlik oranın %35’e dayandığını kaydetti…

Konuklardan Kurucu Kurlu Üyesi İş Adamı Abdullah  Teber’de neden politikaya girdiği konusuna açıklık getirip; cesur bir sanayici olduğunu vurgulayarak “Ben her daim hükümeti eleştiren, ülken,n gidişatı ile ilgili yanlışlıkları dile getiren bir sanayici olmuşumdur” ifadesini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Sekreteri Kırklareli  eski Milletvekili Av. Şenol Gürşan’da partisinin teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgiler verip “63 ilde İl teşkilatımızı kurup, İl Başkanımızı belirledik. Hızla yol alıyoruz.  263 ilçede ilçe teşkilatlarımız kuruldu. Daha da önemlisi Ardahan da ilçe kongrelerimiz başladı.  Eylül ayının ilk haftası gelecek partisinin 1. Olağan kongresini yapacağız. Bu sene seçim olacağını düşünmüyoruz önümüzdeki sene yapılacak ilk seçimde hiçbir şeye ihtiyaç kalmadan seçimlere gireceğiz.Gelecek partisinden bahsedecek olursak 153 kurucumuz var. 81 vilayetten kurucularımız var. Türkiye’nin bütün renkleri bizde partimiz içerisinde topladık. Partimizi kurarken şunu düşündük, geçmiş bütün siyasi tecrübelerden yararlanarak yeni bir parti kurduk. Gezmişte Tayyip beyle refah partisinde beraber çalıştık kendisinin avukatlığını da yaptım Ak partide beraber çalıştık fakat içerde yanlış giden şeyleri görünce eleştirilere başladık, eleştirilerimize kulak tıkandı ihraca varan bir süreç yaşadık bizde gelecek partisini kurduk gelecek partisiyle millete hizmet etme yolunu seçtik, Türkiye’nin herkesimin den insanlar var amacımız insana vurgu yapmak  bütün politikalarımızı insan onurunu yüceltmek üzere kurduk . Kayseri de STK ziyaretlerimiz ve kanaat önderlerini ziyaret ettik”ifadesini kullandı.

İl Başkanı Zülküf Arslan’da değerlendirmesinde “Tabiki bizler bu ülkede özgürlüklerin varolması için mücadele ediyoruz. Hepimiz biliyoruz ki özgürlük hava ve su gibidir. Hava ve su olmadan nasıl insan biyolojik olarak yaşayamazsa özgür olmayan insanda yaşamaz.  Şuanda ülke olarak yaşadığımız en büyük problem özgürlüğümüzün olmamasıdır. Düşüncelerimizi ve fikirlerimizi rahat bir şekilde beyan edemememizdir. Ama şuan iktidar maalesef adaleti hukuku cezalandırma aracı olarak kullanmaktadır. Bizler bunları çekinmeden cesur bir şekilde çekinmeden cesur bir şekilde söyleyip kurumları ve kuralları tekrar ihya edeceğiz. Tekrar ehliyet ve riyakatı bu ülkede iktidara getireceğiz. Yani birilerine sadakatle bağlılıkla değil, ehliyet ve riyakatla güzel bir kadro kurmak için uğraşıyoruz. Bizim bağlılığımız ilkelere bağlılıktır kişilere değil.” Şeklinde konuştu.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”