GELECEĞİN BÜYÜKLERİNDEN

GELECEĞİN BÜYÜKLERİNDEN

ŞEHİTLER İÇİN HATİM DUASI?

Avukat Ahmet Ulucan Ortaokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit olan askerler başta olmak üzere tüm şehitler için indirdikleri hatimin duasını Garnizon Şehitliğinde gerçekleştirdiler.

Avukat Ahmet Ulucan Ortaokulu´nun genç yürekleri Türk Silahlı Kuvvetleri´nin  Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit olan askerler başta olmak üzere tüm şehitler için indirdikleri hatimin duasını  Garnizon Şehitliğine gelerek şehit amcalarının kabri başında  gerçekleşirdiler? Türkiye Harp Malulü Gaziler - Şehit Dul ve Yetimleri  Derneği  Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Uçkan , Şehit Aileleri, Avukat Ahmet Ulucan Ortaokulu  Müdürü Hakan Yüksel ve  okul öğretmenlerinin de eşlik ettiği  hatim duasında eller semaya açılıp  af ve mağfiret talep edildi?

Okul Müdürü  Yüksel  etkinlikle ilgili olarak yaptığı kısa değerlendirmede şehitler için dua okuyan, hatim yapan nesiller yetiştirmek için çaba harcadıklarını belirtip, Türkiye Cumhuriyeti´nin geleceğinin gençlere emanet olduğunu vurgulayarak"Bizim bu topraklarda rahatça yaşabilmemiz için canları pahasına mücadele eden Mehmetçiğimiz için ne kadar dua etsek azdır. Öğrencilerimize her zaman vatanlarını sevmeleri ve mazlumlara sahip çıkmaları gerektiğini anlattık. Bu vatan hepimizin. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun." İfadesini  kullandı?

Genç Yüreklerin  duasına  eşlik eden  Türkiye Harp Malulü Gaziler - Şehit Dul ve Yetimleri  Derneği  Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Uçkan´da geleceğimizin teminatı  çocuklarımızın vatan savunmasında şehadete eren  ağabeyleri için  gösterdikleri  hassasiyetten çok mutlu olduklarını belirterek  şükranlarını sundu?

Okul yönetimi ve öğrenciler, şehit mezarlarına karanfil bıraktı, şehit aileleri ile sohbet edip hatır sorarak etkinliği noktaladılar?



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ