?GEÇMİŞİM GELECEĞİM PROJESİ´

?GEÇMİŞİM GELECEĞİM PROJESİ´

BEŞTEPELER KAYSERİ EVİ´NDE SÜRDÜ?

   İl Milli Eğitim Müdürlüğünce geçtiğimiz yıl hayata geçirilen ?Geçmişim Geleceğim Projesi´ kapsamında Sosyal Bilgiler Öğretmeni Demet Dursun öncülüğünde Beştepeler Kayseri Evi´ne giden Ahmet Ulucan Ortaokulu 7.sınıf öğrencileri ?Kültürümüz Zenginliğimizdir? konulu dersi bu mekanda işlediler?
?Geçmişim Geleceğim Projesi´ kapsamında Beştepeler ?Kayseri Evi´nde gerçekleştirilen etkinliğe İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahameddin Karaköse, Ahmet Ulucan Ortaokulu Müdürü Hakan Yüksel ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Demet Dursun gözeriminde gelen Ahmet Ulucan Ortaokulu 7.sınıf öğrencileri iştirak ettiler?
Ahmet Ulucan Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Demet Dursun 7.sınıfların müfredatında yer alan ?Kültürümüz Zenginliğimizdir´ konulu dersi Kayseri Evi´nde işledi. Sınıf öğretmeni Dursun, ?Geleneksel Kayseri Evi mimarisi model alınarak inşa edilen bu tarihi mekanda ders işlemek bu atmosferi yaşamaktan dolayı çok mutluyuz, bugün bizim için çok ayrıcalıklı bir gün? ifadelerini kullandı.
Okul Müdürü Hakan Yüksel´de ?Bizim geleceğimizi yetiştirirken ve geçmişimizi aktarırken tarihi mekanlar da kültürümüzü tanıma açısından camilerimizde, kültür, evlerimizde ve müzelerimizde yaptığımız bu etkinliklerle öğrencilerin bu atmosferi yaşama açısından oldukça yerinde bir uygulama? değerlendirmesinde bulundu.
Derse katılan öğrencilerde Kayserinin tarihinin yansıdığı bir mekan da ders yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Ahmet Ulucan Ortaokulu 7.sınıf öğrencileri dersin sonunda katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahameddin Karaköse´ye çiçek takdim ederek şükranlarını sundular?



7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye