GECE SİLAHLI GÜNDÜZ KÜLAHLI HALE GELDİLER

GECE SİLAHLI GÜNDÜZ KÜLAHLI HALE GELDİLER

Miraç Kültür Merkezi'nin katkıları ile Çorakçı İlmi Araştırma Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen kermes açılışına katılan AK Parti Milletvekili Yaşar Karayel, terör örgütünden, Afyonkarahisar'da meydana gel patlamaya, mültecilerin bulund

“Türkiye'de hepimizi derinden üzen önemli olaylar oluyor. Özellikle Beytülşebap'ta PKK'nın terörist faaliyetler sonunda 10 askerimiz şehit oldu. Bunun üzerine Afyonkarahisar'daki cephanelikte  meydana gelen patlama sonrası 25 şehidimiz var. İzmir de mültecilerin teknesinin batması sonucu 25 kişinin cesedinin toplandığı, bir o kadarının da henüz cesetlerine ulaşılamadığı bilgisi  ülkemizi derinden  yaralayan,  acı veren olaylar. Bu olayların hiç birisinin olmasını arzu etmiyoruz.” Diyerek sözlerine başlayan AK Parti Kayseri milletvekili Yaşar Karayel  özellikle terör  örgütü mensuplarını kastederek “gece silahlı, gündüz külahlı hale geldiler” değerlendirmesinde bulundu.Karayel sözlerini şöyle sürdürdü.
    Ama şu an devlet özellikle Doğu Anadolu Bölgesi'nde PKK'nın kendisine göre bir alan kurmak istediği bölgelerde devlet, güvenlik güçleri ile alan temizliği yapıyor. PKK'yı, terörist faaliyetler içinde bulunan, devlete silah doğrultan bebek katillerini inlerinde boğuyorlar. Milletimiz şundan emin olsun ki, kamuoyunda ve bazı basın kuruluşlarında belirtildiği gibi her hangi bir güvenlik ve istihbarat zafiyeti yok.  Bunları söyleyenlerin hepsi beşinci kol faaliyeti olarak Türkiye'nin birliğine ve bütünlüğüne zarar vermek için söylenen sözlerdir. Bu tür söylemlerin, Türk milletini tedirgin etmek ve ayağa kaldırmak için söylenen sözler olarak kabul ediyoruz. Devletin bütün birimleri şu anda Doğu Anadolu bölgesinde dağlarda, tepelerde alan temizliği yaparak teröristleri inlerinde öldürerek, bu beladan devleti ve milleti kurtarmak için çalışıyorlar. Dağlarda alanları daraldığı için şehirlere de inmeye başladılar. Gece silahlı, gündüz külahlı hala geldiler. Bunlar da istihbarat faaliyetleri içerisinde tespit ediliyor.  Devletimizden ve milletimizden şunu istiyoruz. Tahriklere asla kapılmasınlar. Devletimizi ve milletimiz yönetenlerin hepsi bunların üzerindedir ve her şey emin ellerdedir.  Onun için teröristlerin ekmeğine yağ sürecek tutum ve davranışlardan uzak duralım.
    AK Pari Milletvekili Karayel  açıklamalarında Afyonkarahisar'da meydana gelen palama konusunada değinerek “ Olayın  ihmal , iş güvenliği ve iş disiplini ile alakalı zafiyetten kaynaklanan bir kaza olduğunu tahmin ediyoruz. Zaten yapılan açıklamalarda o yönde. Dileriz ki, daha vahim olaylar olmasın” diye konuştu.  Bunların maddi tarafları devletimiz tarafından giderilecek durumda. Maddi açıdan bunlar önemli kayıplar değil. Manevi ve can kayıpları için hepimiz büyük üzüntü içindeyiz. Bu vesile ile şehitlerimize ve milletimize baş sağlı diliyoruz. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın diliyoruz.
     Karayel  konuşmasında “Sığınmacıların ve mültecilerin, kırık, dökük işlerle ülkeyi terk ederek batıya sığınma gibi bir sıkıntı içerisine girmelerini doğru bulmuyorum. Türkiye bunlar için güvenli bir ülkedir. Eğer buraya pasaportları ile gelmişlerse, bu ülkeye kalabilecekleri kadar huzur içerisinde kalabilirler.” Dedi. Şuanda ne İtalya'nın, ne Yunanistan'ın ne de Avrupa'nın mültecilere bakacak durumları yok. Avrupa Birliği hasta adam hüviyetine bürünmüş vaziyetteyken, bu mültecilerin de oralara sığınma gayretlerini doğru bulmuyoruz. İnsan hayatını önemsiyoruz. Ülkemizde böyle şeylerin olmasına üzülüyoruz.


1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı