?GAZİLER GÜNÜ´ KUTLANDI

?GAZİLER GÜNÜ´ KUTLANDI

BALCI: ?GAZİLER VATANI İÇİN CANINI VERMEYE HAZIRDIR?

?Gaziler Günü´nün bir yenisi daha tüm yurtta törenlerle kutlandı? İlimizdeki kutlamalarda konuşan Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı ?Yaşları ilerlemiş olsa da Gaziler dün olduğu gibi bugün de Vatan için kanını dökmeye , canını vermeye hazırdır? ifadesini kullandı?

Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtı önünde bir araya gelerek ?Gaziler Günü´nü kutlayan gazilerimize, Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Aziz Adalı, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, CHP İl Başkanı Ümit Özer, Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı ile askeri personel eşlik etti?

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından, Atatürk anıtına çelenk sunarak Ata´nın manevi huzurunda bağlılıklarını gösteren Gaziler adına günün anlam ve önemine dair bir konuşma yapan Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı Gazilerin, geçmişte yapılan savaşlarda olduğu kadar, geçen yıl meydana gelen hain darbe teşebbüsünde de vatan için hazır bulunduğunu ispat ettiğini vurgulayarak ?Emperyalist güçlerin Türk ordusu karşısında defalarca hüsrana uğradığını, Türk milletinin bundan sonra da ezan sesi duyulan topraklarda yabancı bir bayrağın dalgalanmasına izin vermeyecektir. Kan dökülerek Türk´e vatan olan topraklar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır. Asil Türk milletinin bağrından çıkan, tarihi şan ve şerefle dolu Türk ordusu, hürriyet ve bağımsızlığımızın en büyük güvencesidir. Ordumuza her zaman sahip çıkmalıyız." ifadelerini kullandı.

Kutlamalar kapsamında Vali Günaydın ilimizde ikamet eden Gazilerimizi öğle yemeğinde ağırladı? Etkinliğe iştirak eden gazilere hitap eden Vali Günaydın ?Hayatta olan gazilerimize de sağlıklı hayatlar sürmelerini diliyorum. Bugün tüm gazilerimizin, gaziler gününü tebrik ediyorum. Söz konusu vatanımız, milletimiz, ezanımız ve bayrağımız olduğu zaman hiçbir karşılık beklemeden büyük bir fedakârlıkla görevini yerine getiriyor. Millet olarak biz şehitlerimize, gazilerimize her zaman ifade ediyoruz, çok şey borçluyuz. Şehit ve gazilerimizi kalbimizin en müstesna yerine koyduk. Onların değerli emanetleri de bizim için çok önemlidir. Sizlerle mümkün olduğu her zaman bir araya geliyoruz. Özel günlerde bir araya geliyoruz, sizleri ziyaret ediyoruz. Biz diyoruz ki sizlerin 24 saat emrindeyiz.? Değerlendirmesinde bulundu?

Öte yandan Develi İlçesi´nde de ilçe protokolünün iştiraki ile Gaziler Günü kutlaması gerçekleştirildi? Mustafa Aksu Kültür Merkezinde devam eden programa Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkan Vekili Mustafa Temur, Garnizon Komutanı, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Develi Temsilciliği, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Develili Gaziler ve vatandaşlar katıldı.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da