GAZETECİLER GÜNLERİNİ AĞAÇ DİKEREK KUTLADI

GAZETECİLER GÜNLERİNİ AĞAÇ DİKEREK KUTLADI

İLİMİZ MEDYA MENSUPLARI GELECEĞE YATIRIM YAPIP FİDAN DİKTİLER

Melikgazi Belediyesince ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ vesilesi ile tertiplenen fidan dikimi etkinliğinde bir araya gelen ilimiz medya mensupları geleceğe yatırım yapıp fidan diktiler. Çalışan Gazeteciler Günü’ne farklı bir anlam yükleyen etkinlikte konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya” Kayseri’deki tüm medya kuruluşlarının adına birer tane ağaç dikiyoruz. Ağaçlarımızın tabelaları da var ve İnşallah biz de gelip gidip ağaçlarımızı kontrol edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Melikgazi Belediyesince ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ vesilesi ile tertiplenen fidan dikimi etkinliğine Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve ilimizde görev yapan medya mensupları iştirak etti…

Bu etkinlikle Kayseri’deki tüm medya kuruluşları adına ağaç dikileceğini belirten  Cemiyet  Başkanı Altınkaya, “Melikgazi Belediye Başkanımız yine güzel ve anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Kayseri’deki tüm medya kuruluşlarının adına birer tane ağaç dikiyoruz. Ağaçlarımızın tabelaları da var ve İnşallah biz de gelip gidip ağaçlarımızı kontrol edeceğiz. Başkanımızın güzel çalışmaları ve basınla iyi ilişkileri var. Bu ilişkilerin giderek artacağına inanıyoruz ve bu çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

10-15 yaşındaki ağaçları dikerek bölgede baharla  birlikte çok güzel bir manzara oluşacağını vurgulayan  Başkan Palancıoğlu’da“Tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Özellikle gece kondu önleme bölgesinden başlayarak, Sivas caddesine gidene kadar kanal boyundaki görüntü kirliliğini kaldırmak üzere bir ağaçlandırma çalışması başlattık. Bu kapsamda zamandan kazanalım diye minimum 10 yaşındaki ağaçlardan başlayarak, 15 yaşına kadar olan ağaçları dikiyoruz. Dolayısıyla burada ilkbaharla birlikte güzel bir görüntü oluşacak ve 10-15 sene öne geçmiş olacağız. Burada da sizlerin adına birer ağaç dikmiş olduk. Hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.



Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı