GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARETLER SÜRÜYOR

GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARETLER SÜRÜYOR

KARAYEL:? TRUMP TÜRKİYE´YE KARŞI DOLARI SİLAH OLARAK KULLANMA GAYRETİ İÇİNDE?

AK Parti milletvekili İsmail Emrah Karayel Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya´ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Karayel, ABD başkanı Trump´un  Türkiye´ye karşı doları bir silah olarak kullanma gayreti içerisinde girdi. Dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ziyaretten duyduğu memniyeti dile getirdi. Altınkaya, TBMM yeni döneminde kayseri milletvekillerini ziyaret ederek meslekteki sorunlara ilişkin dosya sunacaklarını belirtti. özellikle döviz kurlarındaki son dalgalanma sebebiyle hem televizyon yayıncılığı hem de gazete yayıncılığında mali sıkıntıların olduğun dile getirdi.

Ak parti milletvekili İsmail Emrah Karayel´de Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya´ya görevinde başarılar diledi. Karayel,Avrupa birliğiyle olan ilişkilerin sıcak olması önemli, ilişkilerin  ısınmasının özellikle sebebi ABD´nin takındığı tavır Trump´un açıklamalarından sonra Avrupa  birliği liderlerinden gelen olumla açıklamalar bunlarda ilişkilerin ısınması için iyileşmesi için önemli adımlar oldu. Bizde bunları karşılıksız bırakmıyoruz, Avrupa ya karşı benzer tutumlar takınmış olan Trump Türkiye´ye karşı doları bir silah olarak kullanma gayreti içerisinde girdi. Aynı olumsuz tutumu vergilerin yükseltilmesi diye bir çok alanda Türkiye ye karşı sergiledi. Tabi sadece Avrupa ve Türkiye yok bu tavrın karşısında Çin´e Rusya ya aynı tavır sergileniyor. Dolayısıyla bunların hepsini bir arada değerlendirdiğimizde global olarak Trump´a ve ABD´ye karşı rahatsızlık dünyada söz konusu bununda özellikle dile getirilmesi gerekiyor. Son dönemde dolar üzerinden Türkiye karşı gerçekleştirmeye çalışılan operasyonu özellikle vurgulamak istiyorum. Türkiye´yi 15 temmuz da diz çöktüremeyenler şimdi ekonomi üzerinden aynı senaryonun farklı versiyonunu devreye sokmuş durumdalar.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı