GARA ŞEHİTLERİ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI

GARA ŞEHİTLERİ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği’nin öncülüğünde şehit edilen 13 vatandaşımız için gıyabi cenaze namazı kılındı

Gara’da kanlı terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 vatandaşımız için Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği’nin öncülüğünde gıyabi cenaze namazı kılındı. Kötü hava koşulları sebebi ile cami içinde kılınan namaz sonrası medya mensuplarına açıklamada bulunan Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Dernek Başkanı Ahmet Taş  “Bu katliamı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz” ifadesini kullandı.

Gara’da terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 masum vatandaş için Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği’nin öncülüğünde Hunat Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı. Soğuk hava nedeni ile camii içinde kılınan namaz sonrası medya mensuplarına değerlendirmede bulunan Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Dernek Başkanı Ahmet Taş, “50 yıla yakın bir zamandır ülkemizin başına bir karabasan gibi bela olan eli kanlı PKK örgütü katliamlar yapmaya, Canlar almaya, anaları Ağlatmaya devam ediyor. Yıllardır kadın, çocuk, yaşlı, genç, memur, sivil, Asker, polis demeden yol keserek, baskın yaparak, kaçırarak, kandırarak, insanlarımızın yok etmeye devam eden kanlı örgüt, kan emici vampirliğinden Hiç geri adım atmıyor” dedi ve ekledi. “ 6-7 yıl önce yol keserek, silah zoru ile kaçırdığı Asker, polis, memur ve sivillerden meydana gelen 13 Vatan evladını yıllarca dağlarda gezdirip, anaları ağlatan, babaların yüreğini sızlatan eli kanlı örgüt tüm insani çağrılara tüm sivil ve resmi girişimlere rağmen bu masum insanların serbest kalıp aileleri ile kucaklaşmasına izin vermedi.  Son olarak, Türk Silahlı kuvvetlerimizin Kuzey Irak'ta, Gara bölgesinde yaptığı operasyonda buradaki bir mağarada elinde rehin tuttuğu kaçırdığı 13 vatandaşımızı hunharca kurşuna dizerek katleden PKK, çirkin ve Canavar yüzünü bir daha ortaya koyarak yeni bir insanlık ayıbı işledi”.

 Taş sözlerini noktalarken “Kayseri gönüllü kültür kuruluşları Derneği olarak; bu cani katliamı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz” ifadesini kullandı.



Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu