GALİBİYETLER HAFTASI

GALİBİYETLER HAFTASI

Süper Lig, Bank Asya 1. ligi ve TKBL temsilcilerimiz Kayserispor, Kayseri Erciyesspor ve Kaskispor takımları haftayı galibiyetle kapattılar.

ÜNVAN SİLİCİ ‘KAYSERİ’!

 

Spor Toto Süper Lig’in 12.haftasında, ligin flaş ekiplerinden olan Orduspor’u 1-0 yenen Kayserispor da moraller yerinde. 90 dakikalık zaman diliminde atılan tek gol 35. dakikada Gökhan Ünal’dan geldi.

 

Sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Orduspor’u evine eli boş gönderirken, galibiyetin ardından puanını 13'e yükselterek uzun bir aranın ardından hanesine puan yazdırmanın mutluluğunu yaşadı.
KAYSERİSPOR 1-0 ORDUSPOR

 

Kayserispor sezonun 12.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geldiği Orduspor maçında 36.dakikada Gökhan Ünal’ın ayağından bulduğu tek golle maçı 1-0 kazanmasını bildi. Sefa'nın ceza alanına sol çaprazından yaptığı ortada topu uzaklaştırmaya çalışan rakip defans oyuncularından seken meşin yuvarlağı iyi takip eden Gökhan, önünde kalan topa dokunarak fileleri havalandırdı ve Kayserispor'u 1-0 öne geçirdi. Maçta karşılık yapılan ataklarda sonuç çıkmadı. Son 10 dakikalık zaman diliminde Orduspor’un baskısı sonuç vermedi ve 90 dakikalık zaman Kayserispor’un galibiyetiyle sonuçlandı. Maçın ardından temsilcimiz Kayserispor 10 olan puanını 13’e yükselterek ligde rahat bir nefes aldı.

 

MAÇ SONRASI HERKES MUTLU

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AKP Milletvekili İsmail Tamer,  Vali Mevlüt Bilici kazanmanın kendilerini sevindirdiğini ve Kayserispor’un aldığı galibiyetin ligde kendisine derin bir nefes aldırdığını söylediler.

 

 

ERCİYES, ‘FISTIK’ GİBİ!

 

Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan Kayseri Erciyesspor, geriye düştüğü karşılaşmada sahadan 3-1 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

 

Bank Asya 1. Ligi temsilcimiz Kayseri Erciyesspor, deplasmanda oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından 3-1 galip ayrılarak, puanını 22’ye yükselterek günü lider tamamladı.

 

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip Gaziantep, dakikalar 25’i gösterdiğinde kullanılan penaltı atışı sonrası Ramazan ile skoru 1-0’a taşıdı. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi. Yağışın yoğun olması nedeniyle sahada top oynamanın zor olduğu ilk yarı sonrasında yapılan temizlikle ikinci yarı oyunda dengeler değişti. İlk yarıyı 1-0 mağlup kapatan Erciyesspor, aradığı beraberlik golünü dakika 72’de Posinkoviç ile sağladı.

 

GAZİANTEP B.B. 1-3 KAYSERİ ERCİYESSPOR

 

Dakikalar 84’ü gösterdiğinde ise hakem Koray Gençerler, karşılaşmada ikinci kez penaltı noktasını gösterdi ve sahneye mavi-siyahlı temsilcimizden Serkan Atak çıkarak penaltı vuruşunu gole çevirdi. Karşılaşma bu skor ile tamamlanacak derken, son dakika içinde Cenk, sıfır noktasından sol ayağı ile plase bir vuruş gerçekleştirdi ve bu vuruş sonrası top filelerle buluşarak maçın skorunu 3-1 Erciyesspor’un galibiyeti ile sonuçlandı. 

 

BÜYÜKKEÇECİ “HER İKİ TAKIMDA GALİP GELDİ”

 

Galibiyet sonrasında açıklamalarda bulunan mavi-siyahlı kulübün Basın Sözcüsü Şadi Büyükkeçeci, hem Kayserispor’un hem de Kayseri Erciyesspor’un bu hafta galip gelmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek “Şehrimizin her iki takımı da haftayı galibiyetle tamamladılar. Özellikle zor bir deplasmanda ve yoğun bir yağmur altında galip gelen Erciyessporlu futbolcuları kutluyorum. Bizleri mutlu ettiler” dedi.

 

 

 

KASKİ, BEŞİKTAŞ’I FARKLI GEÇTİ!

 

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde temsilcimiz Kaskispor sahasında konuk ettiği Beşiktaş’ı 82-61 gibi farklı bir sonuçla yendi ve ligdeki galibiyet serisine devam etti.

 

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde Kaskispor durdurulamıyor. 5.haftada sahasında karşılaştığı Beşiktaş’ı 82-61 deviren mavi-beyazlı temsilcimiz bu galibiyetle puanını 9’a yükseltti.

 

KASKİ 82-61 BEŞİKTAŞ

 

Maça hızlı başlayan ve üst üste bulduğu sayılarla ilk periyotta farkı açan ev sahibi temsilcimiz ilk çeyreği 21-11 önde kapattı. 2.periyoda ilk periyoda oranla daha hızlı ve istekli başlayan konuk Beşiktaş önce farkı azalttı ve çeyrek sonunda temsilcimizi yakalamayı başararak devreye 35-35’lik eşitlikle girdi. 3.çeyrekten itibaren oyunda ağırlığını iyice hissettiren ve rakibine salonu adeta dar eden mavi-beyazlı temsilcimiz Kaskispor farkı açmayı başardı ve çeyrek sonunda skorboard 56-44 Kaski lehineydi. Son çeyrekte de güzel oyununu devam ettiren Kaskispor farkı iyice açmayı başardı ve salondan 82-61 gibi farklı bir sonuçla ayrılmayı başardı.

 

Bu sonuçla puanını 9’a çıkaran ve Galatasaray ve Fenerbahçe’den sonra 3.sıradaki yerini koruyan Kaskispor da maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kaskispor Antrenörü Ayhan Avcı “Stratejik bir maçtı bizim için. Konumumuzu korumamız gerekiyordu. Kazandığımız için mutluyuz. Çok zorlu ve kaliteli bir lig oluyor. Hem Avrupa’da hem ligde oynuyor olmamız nedeniyle işimiz çok zor. Maç içerisinde çok inişli çıkışlı oynuyoruz. Bu konu hakkında çalışmalar yapacağız. Önümüzde FIBA Avrupa Kupası maçı var ona hazırlanacağız” dedi. Kaskispor takımı oyuncusu Tuğçe Canbaz ise “Bizim için çok önemli bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. 2 günde bir maç oynuyoruz ve çok yorucu bir sezon geçiriyoruz. Beşiktaş’ı da tebrik ediyorum çok iyi bir mücadele sergilediler. Ama biz şimdi bu maçı unuttuk ve Avrupa Kupası maçımıza çalışmaya başlayacağız” şeklinde konuştu.

 

Öte yandan düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Antrenörü Sandro Orlando ise “Çok çalışıyoruz ama takımda eksiklerimiz çok. 2 tane giden oyuncumuzun yerine yeni oyuncu alınmasını bekliyoruz. Tekrar kuvvetli olarak çalışmaya devam edeceğiz ama transfer yapılmazsa işimiz çok zor” ifadelerine yer verdi. Beşiktaşlı oyuncu İlana Korstin de “Kaybettiğimiz için üzgünüz. İlk yarı iyi oynadık ama 2.yarıda Avrupa’da maç yapmış olmamızın da sonucunda savunmamız düştü ve maçı kaybettik” ifadelerine yer verdi.

 

ELİTAŞ VE ÖZHASEKİ ”KASKİSPOR YÜZÜMÜZÜ AĞARTIYOR”

 

Temsilcimiz Kaskispor’un maçını izlemeye gelenler arasında AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’de vardı. Maç sonrasında açıklamalarda Elitaş “Spor da iki gündür üst üste güzellikleri yaşıyoruz. Dün Kayserispor’umuz ve Erciyesspor’umuzun aldığı galibiyetler bugün ise kızlarımızın Beşiktaş takımına karşı 21 sayılık farkla kazanmaları bizi memnun etti. Genç dinamik Kaskispor yüzümüzü ağartıyor. Eğer fırsatımız olursa yurt dışında da desteklemek için gideriz çünkü heyecan veriyor. Tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum” dedi.  Başkan Özhaseki de “Bu hafta galibiyetler üst üste geliyor, dün Kayserispor ve Erciyesspor yüzümüzü güldürdü. Bugünde Kaskispor’a destek olalım çocuklara moral olsun diye geldik, sonuçta iyi oldu” dedi.

 



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti