GALATASARAY-KAYSERİSPOR MAÇININ ARDINDAN

GALATASARAY-KAYSERİSPOR MAÇININ ARDINDAN

ŞUMİ, ?BİZDEN DAHA GÜÇLÜ BİR TAKIMLA OYNADIK? ...

Spor Toto Süper Lig´in 1.haftası Galatasaray-Kayserispor maçı ile son buldu. Karşılaşma 4-1 Galatasaray´ın üstünlüğü ile son bulurken, maçın ardından konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Şumi, ?Bizden daha güçlü bir takımla oynadık? dedi.

Spor Toto Süper Ligin 1.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Galatasaray´a konuk oldu. Karşılaşmayı 4-1´lik skor ile ev sahibi ekip Galatasaray kazandı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Marias Sumudica, şöyle dedi:  ?Kimseyi suçlamak istemiyorum. Futbolcularımı bugüne kadar suçlamadım ama şu anda değerlendirme yapmak zor olacak. Fizik olarak bizden iyi ve güçlü bir takımla oynadık. Bizden daha fazla harcama yapan bir takımla oynadık. Avrupa Ligi maçlarının analizinden çok farklı bir Galatasaray´la karşılaştık. Fernando ve Ndiaye sahadaydı bugün. Güçlüler ve biz de büyük hatalar yaptık. Bu hataları gerçekten anlamak zor. Futbolda olan şeyler bunlar. Bazen kazanıyorsunuz, bazen kaybediyorsunuz. Ben bunun ufak bir iş kazası olduğunu düşünmek istiyorum. Galatasaray´a da tebrikler.?

 

TUDOR, ?KAFAMDAKİ GALATASARAY´A EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ?

 

 Galatasaray´da Teknik Direktör Igor Tudor ise şunları söyledi: ?Konuşmaktan ziyade uyku saati geldi. Çok mutluyum oyuncularım adına. Doğru mantaliteyi ilk maçtan göstermek çok önemliydi. Çok yeni arkadaşımız var ve hem bizim hem taraftarın beklentileri yüksek. Ama iyi bir başlangıç yaptık. Geliştirilmesi gereken şeylerin de geliştirilerek devam edilmesi gerekiyor. Bu maçı geride bırakıp Osmanlıspor maçını düşünmeye başlamalıyız? dedi. Havanın çok sıcak olduğunu da söyleyen Tudor, ?Bu nedenle 3 tişört değiştirdim. Biraz önceki açıklamada da yeni arkadaşlarımızı aramıza getirirken kalitelerinin yanı sıra karakterlerine de dikkat ettik. Kişilik ve karakter çok önemlidir ve bugün bunu gördük. Mutlaka zaman içinde daha iyiye gideceğiz. Çünkü bakıldığı zaman yeni katılan birçok arkadaşımız var. Belki beraber 10 antrenman bile yapılmadı. Her geçen hafta kafamdaki Galatasaray´a emin adımlarla ilerleyeceğiz.?

Haber: Şevket Tekin



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev