FOTOĞRAFÇILAR SOĞANLI´DA BİR ARAYA GELDİ

FOTOĞRAFÇILAR SOĞANLI´DA BİR ARAYA GELDİ

üyükşehir Belediyesi´nin her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi bu ay Kapadokya´nın devamı olan Yeşilhisar´ın Soğanlı mahallesinde yapıldı.

 

Büyükşehir Belediyesi´nin her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi bu ay Kapadokya´nın devamı olan Yeşilhisar´ın Soğanlı mahallesinde yapıldı.
Programa katılan yaklaşık 200 fotoğrafçı Soğanlı´daki kayadan oyma kiliseler ile ev hanımlarının yaptığı meşhur Soğanlı bebeklerini çekti. Fotoğrafçılar Soğanlı´daki eğitim öncesi Güzelöz Mahallesi´nde geçen hafta defnedilen Şehit Polis Mehmet Güngördü´nün ailesini ziyaret ederek taziyede bulundular.
Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yapılan Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi Soğanlı´da gerçekleştirildi. Eğitime katılan yaklaşık 200 fotoğrafçı Soğanlı´ya geçmeden önce Yeşilhisar´ın Güzelöz Mahallesi´ndeki Şehit Polis Mehmet Güngördü´nün baba evini ziyaret ederek aileye taziyede bulundu.
Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Soğanlı Harabeleri Uygulama Gezisine katılan fotoğrafçıları Soğanlı´da Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdükadir Akdeniz karşıladı. Soğanlı hakkında bilgi veren ve Soğanlı´nın doğal ve arkeolojik sit alanı olduğunu dile getiren Akdeniz, geziye katılan fotoğrafçılara teşekkür etti. Uygulama gezisine sadece Kayseri´den değil Kayseri dışından fotoğrafçılar da büyük ilgi gösterdi.
Büyükşehir Belediyesi ile SuretiAlem Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından düzenlenen eğitim ve uygulama gezisine katılan Ulusal Fotoğraf Amatörleri Derneği (UFAD) Başkanı Murat Ziya Öztürk, bu tür etkinliklerin fotoğraf sanatının gelişmesi açısından çok önemli olduğunu söyledi. Etkinlik için Kayseri´ye gelen SuretiAlem Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Urfa Temsilcisi Bünyamin Çadırcı, Hatay Üyesi Mehmet Aslan ve Kocaeli Temsilcisi Ecrin Güzin Gülfidan da Soğanlı´ya hayran kaldıklarını belirterek etkinliği düzenleyen Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür ettiler. SuretiAlem Bursa Editörü Galip Çetiner ise Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin bu tür etkinliklerini çok beğendiklerini ifade ederek Bursa belediyelerinden de böyle etkinlikler talep edeceklerini söyledi.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı