FIRINCILAR´DAN HALEP´E

FIRINCILAR´DAN HALEP´E

36 TON UN VE İHTİYAÇ MALZEMESİ GÖNDERDİ?

Fırıncılar ve Uncular Odasınca başlatılan yarım kampanyasında toplanan 36 ton 350 kilo un ve bir tır dolusu diğer gıda maddelerinden oluşan malzemeleri taşıyan tırlar düzenlenen törenle Halep´te ki dindaşlarımıza ulaştırılmak üzere yola çıkartıldı? Malzemelerinin nakli konusunda ise Kayseri İHH Yardım Derneği Fırıncılar ve Uncular Odasına destek verdi?
Kadir Has Kongre Merkezi önünde gerçekleştirilen uğurlama töreninde konuşan Fırıncılar ve Uncular Odası Başkanı Mustafa Aslan, ?Halep´te ki kardeşlerimize ekmeğimizi paylaşalım diye oda olarak başlatmış olduğumuz bir kampanya oldu? Bugün itibarı ile 36 ton 350 kilo un gönderiyoruz. Bu unları Halep teki ihtiyaç sahiplerine göndereceğiz. Allah hayırlarımızı kabul eylesin? Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin? diye konuştu.
Uğurlama törenine iştirak eden Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Övüç´de ölen şehitlere Allahtan rahmet dileyerek ?Türkiye´miz zor bir süreçten geçiyor, her ne kadar üç tarafı denizlerle çevrili ülkemiz olsa da 4 tarafı da düşmanlarla çevrili? Hem dışarıdan, hem içerden gelen saldırılara birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekir. Bu bağlamda Fırıncılar Odamız böyle bir un yardımı kampanyası başlattı? Kendilerine çok teşekkür ediyorum? Bizde Esnaflar Birliği olarak önümüzdeki günlerde böyle bir kampanya düzenleyerek destek olacağız ?ifadesini kullandı?
Kayseri İHH Derneği adına konuşan Ali Yunusoğlu´da önceki günde 4 tır yardım gönderdiklerini belirterek ?İçerisinde 4278 yatak gönderdiklerini, bugünde fırıncılar ve uncular odası ve Kayseri Hisarcıklıoğlu Fen Lisesi öğrencilerinin desteğiyle toplanan yardım malzemelerini gönderiyoruz? Bu yardımlar sürekli devam etmekte? Bizde bize gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine göndermeye devam edeceğiz? dedi.
Konuşmaların ardından 3 tır ihtiyaç malzemesi ve 36 ton Hatay İHH lojistik merkezine ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere dualarla yola çıkartıldı?
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”