FEVZİÇAKMAK´LILARIN SAHUR PİDESİNİ

FEVZİÇAKMAK´LILARIN SAHUR PİDESİNİ

ÇOLAKBAYRAKDAR PİŞİRDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Belediye çalışmalarıyla olduğu kadar yoğun ramazan programıyla da takdir toplamaya devam ediyor. İftar sonraları mahalle mahalle gezip her yaş grubundan vatandaşın gönlünü kazanan Başkan Çolakbayrakdar, sahurda da boş durmuyor. Sahur vakti Fevzi Çakmak Mahallesi´ne giden Başkan Çolakbayrakdar, Mahalle sakinlerinin sahur pidelerini kendi elleriyle pişirdi.

Gündüz rutin belediyecilik işlerini devam ettiren Başkan Çolakbayrakdar iftarda, teravih namazı sonrasında ve hatta sahurda da vatandaşlarla bir araya gelerek gönülleri fethediyor. Sahur vakti Fevzi Çakmak Mahallesi´nde bir pide fırınına giden Başkan Çolakbayrakdar, önlük takıp kolları sıvadı ve mahalle sakinleri için pide pişirdi.

Hem fırın esnafıyla hem de mahalle sakinleriyle keyifli sohbetlere de imza atan Başkan Çolakbayrakdar sahurunu da mahalle sakinleriyle birlikte yaptı.

Sahur vaktinin feyzini Kocasinan sakinleriyle paylaşmanın huzur verici olduğunu ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, ´´Birbirimizin derdini, sevincini, başarısını ve mutluluğunu paylaştığımız Kocasinan sakinleriyle ekmeğimizi de paylaşıyoruz. Bizim anlayışımıza göre Belediyecilik sadece mahalle aralarında değil, gönüller arasında da yol yapmaktır. Ziyaret ettiğim her mahallede gönüllerimiz arasındaki bu yolun sağlamlığını görüyor olmak ayrı bir mutluluk kaynağı benim için. Bu sahurda ellerimizden ziyade, yüreğimizle pişirdiğimiz ekmeği gönül rahatlığıyla yiyip, Allah rızası için orucumuza niyet ediyoruz. Birlikte huzurla geçireceğimiz nice ramazanlar dilerim´´ dedi.

Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri de fırın başında bir Belediye başkanı görmekten mutlu olduklarını ve gece gündüz demeden çalışan Başkan Çolakbayrakdarın, gönüllerini bir kez daha kazandığını dile getirdiler.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti