FETÖ/ PDY OPERASYONLARI HIZ KESMİYOR

FETÖ/ PDY OPERASYONLARI HIZ KESMİYOR

ŞİMDİ DE TUSKON´NA OPERASYON DÜZENLENDİ?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 9 aylık teknik ve fiziki takibin ardından aralarında Kayseri´nin de bulunduğu dört ilde paralel devlet yapılanması iddiası ile TUSKON merkezli eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında ilimizden de bir kişi göz altına alınarak İstanbul´a gönderilirken, TUSKON Başkanı Rızanur Meral İçin Yakalama Kararı çıkartıldığı öğrenildi?
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 9 aylık teknik ve fiziki takibin ardından İstanbul, Kayseri, Konya ve Muğla illerinde paralel devlet yapılanması iddiası ile Tuskon merkezli olarak eş zamanlı operasyon düzenledi. 28 kişinin gözaltına alındığı operasyonda , aralarında TUSKON Başkanı Rızanur Meral´in de yer aldığı 23 kişi için yakalama emri çıkartıldı?
Operasyonda 25 ev ve 2 iş yeri ve bir şirkette arama yapılırken göz altına alınan 28 şahıstan 6´sının kadın olduğu öğrenildi?
Öte yandan operasyonun Kayseri ayağında ise S.K. isimli şahıs İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Anfartalar Mahallesi´nde ki evinde göz altına alınarak İstanbul´a gönderildi?
Hakkında yakalama emri çıkartılan ve kısa adı TUSKON olan Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu Başkanı Rızanur Meral´in yurt dışında olduğu bilgisi ulaşırken, Marifed Başkanı İbrahim Halil Avcı, Fiader Başkanı Çetin Ekincioğlu´nun da aranlar listesinde yer aldıkları kaydedildi?
Şüphelilerin "Himmet" adı altında toplanan yardım paralarını Bank Asya da açılan belirli hesaba yatırdığı iddia edilirken, ayrıca rakip şirket ve firmalarla alakalı bilgileri örgüte sızdırarak örgüt firmalarına avantaj sağladıkları, ?Himmet´ adı altında aldıkları haracı veremeyen bir iş adamının 950 bin liralık dükkanını Esenyurt Tapu Müdürlüğü´nde zorla devraldıkları da kaydedilen iddialar arasında yer aldı?
HABER MERKEZİ?



İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü