FENER OYNADI, KAYSERİ İZLEDİ

FENER OYNADI, KAYSERİ İZLEDİ

Süper Lig’in 5.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, Fenerbahçe’ye konuk oldu. Karşılaşma Fenerbahçe’nin 2-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

 

Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada, Ali Palabıyık, Süleyman Özay ve Erdem Bayık hakem üçlüsü yaptı.

7. dakikada Szalai’nin uzun pasıyla Pedro ceza sahası içinde topu kontrol etti. Pedro’nun Kolovetsios ile mücadelesinde seken top Crespo’nun önünde kaldı. Crespo’nun penaltı noktası civarında gelişine yerden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti. 17. dakikada Kayserispor savunmasından seken topla altıpas önünde buluşan King’in yaptığı vuruşta meşin yuvarlak Hosseini’ye çarparak kornere gitti.

37. dakikada Arao’nun pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Pedro’nun yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelere gitti ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti. İlk yarı Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile son buldu.

Mücadelenin ikinci yarısı Fenerbahçe’nin santrası ile başladı. 50.dakikada Fenerbahçe Kıng’in golü ile skoru 2-0 yaptı. 65.dakikada Yukatel Kayserispor’da Tiaham şutunu çekti, top savunmadan döndü. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve Fenerbahçe karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı