FATİH PROJESİ İLE

FATİH PROJESİ İLE

TABLET DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

   Fırsatları Arttırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) projesi kapsamında Hacılar Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi (BASAL) 10. sınıf öğrencilerine tablet dağıtıldı.
BASAL´da düzenlenen tablet dağıtım törenine Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Programda dört sınıfta eğitim gören yüz otuz altı onuncu sınıf öğrencilerine tabletleri verildi.
Burada bir konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kitap okumanın önemine değinerek ?Yapılan anketlerde ülkemizde kitap okuma oranı çok düşük çıkıyor, bu oranı sizler bol bol kitap okuyarak yükseltebilirsiniz. Bu sayede de ileride başarılı bireyler olarak yetişebilirsiniz. Sizlerin imkanları her geçen gün daha iyiye doğu gitmektedir, bu imkanları kullanarak kendinizi iyi yetiştirmenizi tavsiye ediyorum.? dedi.
Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ´da yaptığı konuşmada başarıyı, insanın gayreti, çabası ve emeğinin ortaya çıkartacağını, bunların bir insanda olmaması durumunda ise teknolojinin ve gelişmenin bir öneminin olmayacağını söyledi. Kaymakam Tiktağ sözlerine şöyle devam etti; ?Eğitim donanımlı ortamlarda teknik aletlerle daha iyi yapılabilir ama eğitim de başarı, öğrencinin gayreti neticesinde ortaya çıkacaktır. Bilim adamı olabilmek için gerekirse laboratuarlarda sabahlamak gerekir."
Konuşmaların ardından Basal 10. sınıf öğrencilerine Kaymakam Yasin Tikdağ, Belediye Başkanı Doğan Ekici ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem tarafından tabletleri verildi.

 



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”