FABRİKA SOYGUNU

FABRİKA SOYGUNU

BEKÇİYİ BOYA KURUTMA FIRINININ İÇİNE KİLİTLEYİP FABRİKAYI SOYDULAR - FABRİKADAN 90 BİN TL PARA VE ZİYNET EŞYASI ÇALAN MASKELİ SOYGUNCULAR YAKALANDI

Kayseri'de silahla etkisiz hale getirdikleri bekçiyi boya kurutma fırınına kilitleyip çelik kasada bulunan 90 bin TL ve ziynet eşyalarını çalan zanlılar, polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Organize Sanayi Bölgesi 33. Cadde'de bulunan bir fabrikaya giren A.A., H.B. ve A.B., tabancayla etkisiz hale getirdikleri bekçiyi el ve ayaklarını bağladıktan sonra boya kurutma fırınına kilitledi. Maskeli 3 soyguncu, fabrikanın kasasını bir araçla kaldırdıktan sonra spiral makinesi ile keserek içinde bulunan 90 bin TL para, dövizler ile ziynet eşyalarını çalıp kaçtı.

Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan maskeli soyguncuların olayda kullandıkları tabanca ile gasp ettikleri 90 bin TL para, dövizler, bir adet altın bilezik, bir adet tek taş yüzük, bir adet alyans, 4 adet çeyrek altın, bir adet cep telefonu ile pantolon ve kazak da ele geçirildi. Şahısların Cumhuriyet Savcılığındaki sorguları sürüyor.



Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı