EYLEMCİLERE "ARTIK YETER" DEDİ.

EYLEMCİLERE

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Mayıs ayında yapılan seçimlerle yeniden oluşan Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası'nı yönetimini ziyaret etmek üzere Kayseriye geldi.

Ticaret Odasını ziyaretinde Gezi Parkı Olaylarını değerlendiren Hisarcıklıoğlu, yapılan eylemlerin iş dünyasına büyük zarar verdiğinin altını çizdi ve "artık yeter" dedi.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ilk olarak ziyaret ettiği Ticaret odasında Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak ve Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü ile birlikte kameralar karşısına geçti. Oda ve Borsa başkanlarının selamlama konuşmaların ardından sözü  Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu aldı. "Kayseri birlik beraberlik açısından, çalışma noktasında Türkiye'ye rol model." Diyen Hisarcıklıoğlu, yaklaşık 20 gündür devam gezi olayları hakkındada görüşlerini paylaştı.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği olarak, Demokratik hakların kullanılmasına "evet" yakıp yıkmaya, kamu düzenini bozmaya "hayır" dediklerini belirten Hisarcıklıoğlu, "İnsanlara, iş yerlerine, kamu düzenine ve kamu mallarına zarar veren her türlü hareketi kınıyoruz. Artık herkes sözünü söyledi. Ozaman sokaklar boşalsın diyoruz. Sokaklar boşalsınki Türkiye olarak bir an önce imajımıza zarar vermek isteyen, toplumsal fay hattı ile oynamak isteyenlere fırsat verilmesin." diye konuştu.

 

 

 



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi