ESKİ OYUNCUYA TEKNİK TEKLİF

ESKİ OYUNCUYA TEKNİK TEKLİF

ERCİYESSPOR´DA TİMUÇİN SESLERİ

   PTT 1. Lig´de Alaaddin Demirözü´nün istifasının ardından arayışlarını sürdüren Kayseri Erciyesspor´da aranan kan eski oyuncuda bulundu. İddialara göre bir dönem Kayseri Erciyesspor forması da giyen Timuçin Bayazıt´a mavi-siyahlı yönetimin teklif götürdüğü belirtildi.
PTT 1. Lig´de Teknik Direktör Alaaddin Demirözü ile yollarını ayıran Kayseri Erciyesspor´da teknik heyet konusundaki arayışlar devam ediyor. Eski teknik patron Mustafa Uğur´a teklif götüren mavi-siyahlı yönetime Uğur´dan olumsuz yanıt gelmesinin ardından rota yine eski bir Kayseri Erciyesspor futbolcusu olan Timuçin Bayazıt´a çevrildi.
ERCİYESSPOR´DA TİMUÇİN SESLERİ
2005-2007 sezonlarında Erciyesspor forması ile 62 maça çıkan ve 2 gol kaydeden Bayazıt, 2011-2012 sezonunda Karşıyaka´yı çalıştırmıştı. O tarihten beri boşta olan Bayazıt ile görüşmelere başlayan mavi-siyahlıların, anlaşma sağlandığı taktirde Bayazıt´ı teknik patron olarak takımın başına getirmesi bekleniliyor.
Bayazıt´ın kariyeri ise şöyle;
Futbola Adana Demirspor altyapısında başladı ve burada profesyonel oldu. A takımda beş sene oynadıktan sonra Sakaryaspor´a transfer oldu. Burada üç sene oynadıktan sonra bir sene de Siirtspor´la oynadı ve ardından Denizlispor´a transfer edildi. Burada iki sezon oynadıktan sonra Malatyaspor´a geçti, fakat sadece bir sezon Malatyaspor´da kaldıkdan sonra tekrar Denizlispor´a geri döndü. Denizlispor´da üç sezon daha oynadı ve ardından Kayseri Erciyesspor´a geçti. Burada iki sezon ve ardından bir sezon da Kartalspor´da oynadıktan sonra aktif futbola veda etti.
Bayazıt´ın teknik direktörlük kariyeri ise şöyle;
Futbola vedasını ardından antrenörlük yapmaya başladı ve Boluspor altyapısında 2009 senesinden itibaren antrenör olarak değişik kademelerde görev aldı. 2011 yılında Karşıyaka´da Altyapı Antrenörü olarak işe başladı. 2011-12 sezonunun devre arasında Karşıyaka´da Teknik Direktörlüğe yükseltildi. 2011-12 sezonu sonunda Karşıyaka ile sözleşmesi biten teknik adam serbest kaldı.
1 kez Türkiye A-2 Milli Futbol Takımı´na davet edilen Timuçin Bayazıt, bu karşılaşmada forma şansı bulamamıştır.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı