Eski Bakan Taner Yıldız´dan ?Adalet´ Yürüşüne Tepki

Eski Bakan Taner Yıldız´dan ?Adalet´ Yürüşüne Tepki

?Bu Yürüyüşe Hdp Ve Pkk Destek Veriyor? ...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanlığı´nın bayramlaşma töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun yaptığı ?Adalet´ yürüyüşüne tepki gösterdi. Yıldız, ?Bu yürüyüşe, HDP ve PKK destek veriyor? dedi.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma programında basın mensuplarıyla bir araya gelen Eski Bakan Taner Yıldız gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Yıldız, burada yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun başlattığı ?Adalet´ yürüyüşüne atıfta bulunarak, ?Adalet´ vurgusu yapılan yürüyüşe ?HDP ve PKK´nın destek verdiğini belirterek şunları söyledi: ?Biz, AK Parti´nin AK yürüyüşüne devam ederken farklı yürüyüşlerle Türkiye´nin gündemini değiştirmek isteyenler var. Bu yürüyüşe tırnak içerisinde söylüyorum, ?Adalet´ yürüyüşüne, Türkiye´de kimler destek veriyor, kimler destek vermiyor. Buna bakmanızı istiyorum. HDP, Kandıra´da karşılaşma yapacağını duyurdu. PKK´nın elebaşlarından bir tanesi bu yürüyüşün çok isabetli olduğunu söyledi. Türkiye´nin gündemi geleceği ile Sayın Cumhurbaşkanımızın yeniden genel başkanlığı ile AK kadro ile nerede? Bu yürüyüş ile Türkiye´yi farklı yola sokmak isteyenler nerede? Kimler hangi kuyuya taş attıklarına iyi baksınlar. Yalnızca Türkiye´nin bağımsızlığı ile alakalı değil, Katar başta olmak üzere bir takım Müslüman ülkelerde oluşturulmak istenen havaya bir bakın. Bu bölgede oluşturulmak istenen fitne gruplarına bir bakın istiyorum. AK Parti´nin istikrarı Türkiye´nin istikrarı daha fazla eş anlamlı olmaya başlamıştır. Ülkemiz farklı bir mecraya sürüklenmek isteniyor. O yüzden büyüme rakamları önemli ve değerlidir. Ülkemize yalnızca 1 ay içerisinde 1.2 Milyar Dolarlık artı sermaye girişi oldu. Onun için sizlerinde burada bir araya gelişiniz, bizler için çok önem azr ediyor.?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı